Click pentru a trimite e-mail

Elevii Colegiului Economic „Delta Dunării”, stagiu de pregătire practică la Consiliul Județean Tulcea

386 Shares

autor Geta Negrișanu

În contextul implementării stagiului de pregătire practică curriculară în domeniul economic pe modulul „Activități în unitățile economico-administrative”,  pe parcursul a trei zile (1-3 iulie 2019) elevi ai claselor a X-a A, B și C, aspiranți ai calificărilor profesionale tehnician în administrație  și tehnician activități economice din cadrul Colegiul Economic „Delta Dunării” Tulcea, efectuează vizite de documentare la Consiliul Județean pentru a afla cât mai multe informații și detalii privind activitatea desfășurată în cea mai mare instituție administrativă a județului.

La fel ca și în prima zi, copiii au fost întâmpinați de conducerea Consiliului Județean, alături de care s-au mai aflat secretarul județului, Marius Cristi Mihai, administratorul public al județului, Vasile Strat, precum și șefii mai multor direcții și servicii din aparatul propriu al instituției Consiliului Județean, care au prezentat succint, pe compartimente, repere ale activității pe care o coordonează în cadrul Consiliului Județean Tulcea. „Vă sfătuiesc, dragi copii, să intrați în administrație! Vă sfătuiesc să învățați ca să fiți performanți în administrație. Fără carte, nu prea ai parte, cum bine vă spun părinții. Contează și norocul, dar este important să învățați.  Și e important e s-o faceți acum, când aveți vârsta învățării. Acumulați cât puteți, învățați bine cel puțin o limbă străină, căci veți avea nevoie oriunde la angajare, și specializați-vă în orice domeniu, dar cu determinare și seriozitate. Mi-aș dori ca toți să fiți buni și foarte buni, să fiți vârfuri. Și, cum spuneam, vă așteptăm și-n domeniul nostru. În administrație avem oricând nevoie de specialiști. Vă doresc mult succes la școală și în viață!”, le-a spus președintele Consiliului Județean, Horia Teodorescu, în cadrul întâlnirii.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com