Click pentru a te abona

Earth Hour – Ora Pământului sărbătorită de tulceni.,,Dăruiește naturii din energia ta”

0 Shares

Ca în fiecare an, Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) s-a alăturat celui mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour (Ora Pământului), un eveniment global de conştientizare privind pericolele schimbărilor climatice.

ora-pamantului

 

Împreună cu milioane de oameni, instituţii şi companii, ARBDD a stins luminile, sâmbătă 19 martie, timp de o oră (20.30 – 21.30). De asemenea, Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării a fost alături de instutuțiile administrației publice, de Asociația Euro Tulcea şi de şcolile din municipiu, în acțiunea de organizare a ” Earth Hour” (Ora Pământului) cu un program divers ce a inclus realizarea de felinare de către elevi, plimbări cu bicicletele, acțiuni de conștientizare, flashmob și spectacol de muzică și poezie. Acest eveniment de mediu, a fost marcat de tulceni care, înfruntând frigul, au venit începând cu ora 19.30 în Piaţa civică cu lumânări, lanterne, felinare şi multă voie bună. Împreună, copii, părinţi şi cadre didactice, au împărtăşit aceeaşi bucurie şi emoţie prilejuite de acest eveniment.

Spectacolul din Piața civică a oferit ocazia  Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării de a primi o diplomă de excelență pentru întreaga activitate desfășurată pe problematica de mediu. Ora Pământului este un eveniment global de conştientizare privind pericolele schimbărilor climatice celebrat în România din anul 2009, iar la nivel internaţional din anul 2007, când WWF Australia a organizat prima ediţie a acestui eveniment în oraşul Sydney.

Campania de anul acesta a continuat îndemnul WWF România pentru comunitatea Earth Hour din România ,,Dăruiește naturii din energia ta” de Earth Hour si apoi în fiecare zi, pentru a contribui la un mediu mai curat, mai bine îngrijit și mai sănătos.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com