Click pentru a te abona

După trei zile de căutare a unui turist aflat în Delta Dunării care a intrat în apă să se răcorească dar nu a mai ieșit, acesta a fost găsit mort

105 Shares

Alarma s-a dat în urmă cu trei zile când grupul din care făcea parte și tânărul de 25 de ani dispărut în apele Dunării, a sunat la 112 și a cerut ajutorul pentru prietenul lor care a vrut să se răcorească un pic, să facă o baie în Dunăre… dar n-a mai ieșit din apă.

La locul indicat s-a deplasat de urgență un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Tulcea cu o autospecială transport scafandri, o ambarcațiune și o navă a Serviciului privat  de ambulanță „ Delta “.Operațiunile de căutare a persoanei dispărute în seara zilei de 6 august a.c., în zona Cherhana 54 Canal Dunavăț, au continuat timp de trei zile.

După aproape trei zile de căutare, tânărul a a fost găsit, dar din nefericire, acesta prezenta semne incompatibile cu viațața” au precizat cei de la ISU Tulcea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com