Click pentru a te abona

După nouă luni de independență politică, Anișoara Radu, (fost membru PDL), intră în UNPR direct pe funcție

0 Shares

Anisoara-Radu02

Publicam pe 19 septembrie 2014 declarațiile mai multor membri PDL care părăseau partidul care i-a consacrat, pentru că “nu se mai regăseau în acest partid”.

După ce l-a primit pe Președintele Iohannis (atunci candidat) alături de colegii de partid într-un entuziasm general, Anișoara Radu a anunțat că părăsește pdl-ul (Jocuri și mișcări politice de provincie/19 septembrie 2014/dobrogeanews):

Anișoara Radu, consilier PDL (Consiliul Județean Tulcea): “Plec din PDL dar rămân deocamdată consilier județean independent. Voi vota în Consiliul Județean pentru proiectele care sunt de folos cetățenilor care m-au trimis să fac exact acest lucru. Consider că apele pe scena politică sunt tot mai tulburi și chiar nu mă mai regăsesc în partidul în care am activat (PDL) atât de mult timp. Am nevoie de un răgaz pentru o evaluare personală. Regret, din punct de vedere politic, despărțirea de Primarul Hogea Constantin pentru care am toată stima și considerațiunea. Și punct. Deocamdată.”

Gabriel-Oprea_UNPR_Tulcea

Au trecut exact nouă luni de atunci și, se pare că Anișoara Radu și-a regăsit menirea de om politic și locul pe scena politică, și, chiar în prezența vice-premierului, (acum chiar premier desemnat de Ponta să-i țină locul până se reface din punct de vedere medical, și vorbim, evident, de generalul Gabriel Oprea) la Tulcea într-o vizită fulger, și-a anunțat înscrierea în UNPR și nu oricum, ci pe o funcție importantă: președinte (interimar) la organizația UNPR a Municipiului Tulcea. De pe această poziție ne-a asigurat doamna Radu (care a început viata politică în partidul lui Voiculescu, a trecut apoi la PDL …), pe un ton mai milităros, desigur, că își propune să contribuie la atingerea targetului de un milion de membri pentru UNPR și să dezvolte organizația municipală. “Și punct. Deocamdată” aș adăuga, desigur,  fără nici un fel de malițiozitate.

La scurta întâlnire cu reprezentanții UNPR prilejuită de vizita președintelui (UNPR) Gabriel Oprea, a participat și deputatul Liviu Codîrlă, ales de tulcenii care-l iubeau pe “Dan Diaconescu în direct”, pe listele PP-DD, colegiul uninominal nr.2, deputat de Tulcea așadar, care acum face parte din structura centrală a UNPR-ului și este responsabil regional, deci un fel de șef al doamnei Radu.

Președintele Gabriel Oprea ne-a asigurat că politica UNPR nu se schimbă, în sensul că “susținem Guvernul Ponta și pe primul-ministru pentru că este un guvern bun, este un guvern din care facem parte, cu multe și importante realizări, pe de altă parte, susținem pe președintele României, Klaus Iohannis, mai ales pe problematica Strategiei de securitate națională a României”.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com