Click pentru a te abona

După ce-a spart geamurile firmei, a distrus ușile și balustrada jandarmeriei

10 Shares

Duminică, 02 septembrie, în jurul orelor 22.00, un echipaj al Jandarmeriei Tulcea, în timp ce se deplasa spre sediul unităţii, s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană de sex masculin se manifestă violent spărgând ferestrele de la o societate comercială situată pe strada Isaccei din municipiul Tulcea.

Persoana în cauză a fost somată să înceteze activitatea şi condusă la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean. La intrarea în sediul unităţii militare a devenit brusc violent, a adresat expresii jignitoare jandarmilor, refuzând să intre în sediul unităţii pentru legitimare şi efectuarea cercetărilor în cauză.

Bărbatul s-a opus măsurilor legale, spărgând ferestrele de cele două uşi de acces în corpul de gardă şi deteriorând balustradele de la punctul de control acces. A fost somat din nou dar a continuat să se manifeste violent, atât verbal cât şi fizic, fiind necesară imobilizarea lui.

Ca urmare a stării de agitaţie şi a agresivităţii cu tendinţe de autovictimizare, la sediul inspectoratului a fost solicitat un echipaj SMURD în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate suspectului, care a fost preluat şi transportat la U.P.U. Tulcea. Ajuns la Secţia de Primiri Urgenţe a continuat să se manifeste fizic violent, aducând ameninţări cu acte de violenţă şi injurii personalului medical, fiind necesară folosirea forţei şi a mijloacelor din dotare pentru imobilizarea acestuia.

În cauză s-au întocmit actele necesare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com