Click pentru a te abona

Duminică, Mahmudia va alege cu înțelepciune, faptele, nu vorbele goale.

646 Shares

Am această convingere, pentru că-i cunosc pe oamenii adevărați, mahmudeni de toată isprava în mijlocul cărora am trăit, am muncit și voi continua să lucrez cu mai multă determinare împreună cu o echipă de oameni destoinici, să finalizăm tot ceea ce am început și mai mult decât atât, tot ceea ce ne-am propus.

Nu doresc să intru în polemică cu nimeni, așa după cum nu am făcut acest lucru pe întreg parcursul acestei campanii electorale, total atipice din cauza factorilor care nu țin de voința noastră dar, țin să precizez pentru cei care încearcă doar mințind, să nu se rătăcească-ntr-un trecut îndepărtat.

Așadar, precizez faptul că toate investițiile realizate care ne sunt de folos tuturor, sunt proiecte începute și implementate de mine și echipa mea (drumurile asfaltate, iluminatul modernizat, dispensarul, piața, explanada, apa și canalizarea, blocurile, care după anvelopare vor arăta altfel, rețeaua de internet care va ajuta mai ales copiii și sistemul de învățământ dar și turismul,etc).

Cine dorește acest lucru poate vedea orice document în acest sens la primăria Mahmudia care are ușile deschise și răspunde cu argumente și informații prompte oricăror minciuni de campanie pe care o anumită doamnă-fost primar încearcă să le aducă într-o dezbatere care nu-i este deloc favorabilă. Pentru că doar faptele vorbesc de la sine.

Pentru că localitatea capătă acea imagine europeană pe care ne-o dorim cu toții. Vă mulțumesc, oameni buni, pentru gândurile bune, pentru susținere, pentru felul în care ați înțeles toate acțiunile noastre, vă asigur că vom continua să facem tot ceea ce ne-am angajat să facem, cu respect, recunoștință și prietenie, așa după cum suntem, în mod firesc, Împreună(!) pentru Mahmudia!

Vă așteptăm la vot, duminică, 27 Septembrie 2020 și vă mulțumim încă o dată pentru toate gândurile bune, pentru toate urările de bine pe care le-ati transmis.

Șerpesu Ion, candidat pentru primăria comunei Mahmudia

Comandat de PSD Tulcea, executat de APDR Dobrogeacult, CMFC 21200019

646 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com