Click pentru a te abona

Duminică, Mahmudia va alege cu înțelepciune, faptele, nu vorbele goale.

583 Shares

Am această convingere, pentru că-i cunosc pe oamenii adevărați, mahmudeni de toată isprava în mijlocul cărora am trăit, am muncit și voi continua să lucrez cu mai multă determinare împreună cu o echipă de oameni destoinici, să finalizăm tot ceea ce am început și mai mult decât atât, tot ceea ce ne-am propus.

Nu doresc să intru în polemică cu nimeni, așa după cum nu am făcut acest lucru pe întreg parcursul acestei campanii electorale, total atipice din cauza factorilor care nu țin de voința noastră dar, țin să precizez pentru cei care încearcă doar mințind, să nu se rătăcească-ntr-un trecut îndepărtat.

Așadar, precizez faptul că toate investițiile realizate care ne sunt de folos tuturor, sunt proiecte începute și implementate de mine și echipa mea (drumurile asfaltate, iluminatul modernizat, dispensarul, piața, explanada, apa și canalizarea, blocurile, care după anvelopare vor arăta altfel, rețeaua de internet care va ajuta mai ales copiii și sistemul de învățământ dar și turismul,etc).

Cine dorește acest lucru poate vedea orice document în acest sens la primăria Mahmudia care are ușile deschise și răspunde cu argumente și informații prompte oricăror minciuni de campanie pe care o anumită doamnă-fost primar încearcă să le aducă într-o dezbatere care nu-i este deloc favorabilă. Pentru că doar faptele vorbesc de la sine.

Pentru că localitatea capătă acea imagine europeană pe care ne-o dorim cu toții. Vă mulțumesc, oameni buni, pentru gândurile bune, pentru susținere, pentru felul în care ați înțeles toate acțiunile noastre, vă asigur că vom continua să facem tot ceea ce ne-am angajat să facem, cu respect, recunoștință și prietenie, așa după cum suntem, în mod firesc, Împreună(!) pentru Mahmudia!

Vă așteptăm la vot, duminică, 27 Septembrie 2020 și vă mulțumim încă o dată pentru toate gândurile bune, pentru toate urările de bine pe care le-ati transmis.

Șerpesu Ion, candidat pentru primăria comunei Mahmudia

Comandat de PSD Tulcea, executat de APDR Dobrogeacult, CMFC 21200019

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com