Click pentru a te abona

DSPTulcea a anunțat alte două decese ale unor persoane confirmate COVID-19 din judeţul Tulcea. Ambele persoane aveau comorbidități.

233 Shares

Vineri, 05 iunie 2020, au fost comunicate la DSP Tulcea alte două decese ale unor persoane confirmate COVID- 19 din judeţul Tulcea. Astfel, până la acest moment județul Tulcea este înregistrat cu 6 persoane decedate de noul coronavirus. 

Este vorba despre o persoană de sex femininin, în vârstă de 74 de ani, care a fost internată în data de 11 . 05 . 2020 în secția chirurgie a SJU Tulcea, depistată pozitiv în data de 19 . 05 . 2020 şi transferată în aceeaşi zi la Spitalul Municipal Medgidia şi respectiv o  vârstă de 70 de ani, care a fost internat în data de 19 . 05 . 2020 în secția chirurgie a SJU Tulcea, depistată pozitiv în data de 29 . 05 . 2020 şi transferat în aceeaşi zi la Spitalul Municipal Medgidia.

Ambele decese au fost confirmate în după- amiaza zilei de joi, 4 iunie 2020 la Spitalul Municipal Medgidia şi confirmate azi, 5 iunie 2020 oficial şi prin Informarea de presă a Grupului de Comunicare Strategică de azi, 05 . 06 . 2020 , ora 18 . 00 , astfel:

Deces 1309

Bărbat, 70 ani, județ Tulcea.

Dată confirmare: 29 . 05 . 2020 .

Dată deces: 04 . 06 . 2020 .

Comorbidități: ICC, insuficiență mitrală și aortică, fibrilație atrială, tumora
benigna, tumora esofag.

Deces 1310

Femeie, 74 ani, județ Tulcea.

Dată confirmare: 19 . 05 . 2020 .

Dată deces: 04 . 06 . 2020 .

Comorbidități: DZ complicat.

Informațiile referitoare la numărul de persoane depistate pozitiv cu noul coronavirus, numărul de teste efectuate, dar și decesele înregistrate din cauza COVID- 19 sunt comunicate doar de către Grupul de Comunicare Strategică. Buletinele de presă şi Comunicatele de presă ale Grupului de Comunicare Strategică sunt publicate şi pe site- ul Instituţiei Prefectului Judeţul Tulcea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com