Click pentru a te abona

DREPTUL LA PENSIE – o utopie pentru guvernul PSD – ALDE. Campanie de conștientizare a contribuabililor

0 Shares

Când statul nu mai garantează pensia celor care au trudit o viață întreagă, atunci nu mai este garantat nici dreptul la o viață decentă, în unele cazuri chiar dreptul la viață.

Statul comunist proteja mai bine pensionarii și a fost un fapt real trăit de milioane de români. Iată ce spunea pe atunci legea: “În Republica Populară Română asigurarea  pensiei se înfaptuiește pe seama mijloacelor statului și a celor obștești. Succesele obținute de către oamenii muncii sub conducerea Partidului și Guvernului în dezvoltarea economiei naționale permit în prezent să se îmbunătățească nivelul de trai al pensionarilor”.

Ce spune programul de guvernare a celor ce vor să confiște Pilonul II : ’’ vom mări punctul de pensie și pensiile vor crește’’ , nici nu mai contează cu cât pentru că nu au de unde. Capitalismul autentic promovat de guvernul PSD-ALDE nu mai produce un plus de valoare, ci naționalizează agoniseala celor care muncesc decent.

Lipsa investițiilor și atragerea slabă a fondurilor europene, coroborată cu lipsa locurilor de muncă, generează un mare deficit la bugetul de pensii și cel al asigurărilor sociale.

Practic Guvernul a înșelat de două ori populația: o dată când a promis mărirea pensiilor și salariilor și a doua oară când a început să acopere această minciună confiscând încet , încet Pilonul II de Pensii. Și astfel Guvernul nu dă nimic de la el ,ci tot de la sclavii de pe plantațiile capitalismului teleormănean.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat pregătirea unui “cadru nou” pentru Pilonul II de Pensii, afirmând că “nici o persoană nu va avea o pensie diminuată de la stat dacă contribuie la Pilonul II de Pensii”.  Aceasta înseamnă că  ați fost anunțați, Pilonul II a devenit pensie de stat, cu privata s-a terminat , la pensie dude și de restul prune când s-or coace.

Așa că noi în “anul 20-20” când nu vom mai fi angajați vom aștepta Sfânta pensie de la Teleorman citire, când pe cuponul de pensie în loc de bani o să primim sloganul “să uitați de Pilonul II să ne votați tot pe noi’’.

Partidul Național Liberal prin cei 3000 de voluntari va începe campania de conștientizare a contribuabililor pentru consecințele închiderii Pilonului II de Pensii și naționalizarea acestuia.

În România anului 2018, anul Centenarului, anul când preluam președenția Uniunii Europene , dreptul la pensie a devenit conform voinței Guvernului facultativ, dar dreptul la viață cum o să fie?/Declaratie politica/Deputat PNL, Vasile Gudu

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com