Click pentru a te abona

Donează sânge, salvează o viață! Jandarmii tulceni se alătură efortului general pentru ajutorarea semenilor aflați în suferință

133 Shares

*Având în vedere condițiile actuale şi nevoia de sânge tot mai mare, jandarmii tulceni sunt prezenți în zilele de 15 şi 16 iulie la Centrul de Transfuzii Sanguine Tulcea pentru a dona viață și a veni în sprijinul persoanelor aflate în suferinţă.

În ultima perioadă, în spațiul public s-au înmulțit apelurile de implicare voluntară și ajutorarea semenilor aflați în suferință, pentru care un strop de sânge înseamnă salvarea vieții.

Jandarmii sunt parte a comunității și participă constant la campaniile sociale inițiate de diferiți reprezentanți ai societății civile, iar de această dată ne-am alăturat Patriarhiei Române, în efortul comun de a aduce speranță și încredere celor a căror viață depinde de un gest atât de simplu: acela de a dona sânge.

Având în vedere condițiile actuale şi nevoia de sânge tot mai mare, jandarmii tulceni sunt prezenți în zilele de 15 şi 16 iulie la Centrul de Transfuzii Sanguine Tulcea pentru a dona viață și a veni în sprijinul persoanelor aflate în suferinţă.

Dorim să dăm un exemplu cetăţenilor, încurajând acest gest care aduce beneficii atât pentru sănătatea celui care donează, cât şi pentru comunitate.

La nivel naţional, Jandarmeria Română şi-a propus ca obiectiv să doneze cel puţin 500 de litri de sânge, astfel că cel puţin 1000 de jandarmi dintre cei care s-au înscris voluntar în campanie vor dona viaţă.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com