Click pentru a te abona

Doi tineri s-au rătăcit în Parcul Național Munții Măcin și a fost nevoie de acțiunea comună a pompierilor, polițiștilor și a jandarmilor

76 Shares

Acțiune în cooperare #pompieri#jandarmi#polițiști pentru căutarea a 2 persoane în Parcul Național Munții Măcinului.

În data de 05.07.2020, în jurul orei 16:15, o persoană de sex masculin anunța prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112, faptul că s-a rătăcit în Parcul Național Munții Măcinului, plecând din zona localității Nifon.

Inițial bărbatul, a fost însoțit de o persoană de sex feminin în vârstă de 23 ani, care nu a mai putut continua traseul și a rămas în așteptare.

7 salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Tulcea cu o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD au pornit imediat în căutare.

Persoana de sex feminin a fost găsită de echipa de căutare mixtă în apropierea localității Nifon, iar bărbatul în vârstă de 26 ani a fost găsit în zona localității Greci de către agenții postului de Poliție Greci.

Ambele persoane sunt în afara oricărui pericol și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.
Echipele de căutare au fost formate din pompieri, 4 agenți din cadrul posturilor de Poliție Greci și Hamcearca, 2 jandarmi din cadrul Detașamentului 3 Jandarmi Măcin și 1 lucrător al Ocolului Silvic Nifon.

Reamintim cetățenilor faptul că pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forțelor de intervenție, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgență 112.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com