Click pentru a te abona

Doi pescari aflați pe o barcă în derivă, salvați de polițiștii de frontieră tulceni

Doi bărbați de 54, respectiv, 68 de ani, aflați la pescuit pe lacul Sinoe au fost surprinși de refalele puternice de vânt care le-a dus barca în derivă. În timp ce încercau să ajungă la mal au pierdut o vâslă care s-a rupt moment în care, speriați au cerut ajutor  prin SNUAU 112.

In cursul nopții de marți, 7 octombrie, în jurul orei 23.50, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au primit o solicitare telefonică, din partea dispeceratului I.S.U. Tulcea, pentru a interveni pe lacul Sinoe pentru salvarea a două persoane aflate pe o barcă în derivă.

Untitled-1

Polițiștii de frontieră au intervenit imediat cu o ambarcațiune rapidă tip Rodman, care s-a deplasat la locul indicat, unde au observat o barcă din lemn tip lotcă care plutea în derivă, având două persoane de sex masculin la bord.

Bărbații în cauză au declarat că desfășurau activități de pescuit sportiv pe lac și au fost surprinși de vântul puternic, care nu le-a mai permis să întoarcă barca la mal.

În tentativa de a ajunge la mal, unuia dintre pescari i s-a rupt o vâslă, moment în care s-au speriat și au cerut ajutor prin SNUAU 112.

Polițiștii de frontieră au preluat cele două persoane la bordul ambarcațiunii și le-au transportat în siguranță la mal.

Cei doi bărbați, O. STELIAN în vârstă de 68 ani și T. MARIN de 54 ani, domiciliați în Constanța, nu au necesitat asistență medicală de specialitate, fiind în afara oricărui pericol.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.