Click pentru a te abona

Doi minori de 15 ani au fost înjunghiați pe o stradă din Tulcea. Se pare că agresorii care au fugit, ar fi tot minori

În după-amiaza zilei de 17 ianuarie a.c., polițiștii tulceni au fost sesizati cu privire la un conflict care a avut loc pe strada Păcii, din municipiul Tulcea, în urma căruia doi minori au fost agresati fizic prin înjunghierea cu un cuțit.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit că, în urma unui conflict spontan, doi minori, ambii în vârstă de 15 ani , din Tulcea ar fi fost agresați cu mai multe lovituri de cuțit după o ceartă care a degenerat. Agresorii au părăsit locul incidentului.  In urma agresiunii, minorii de 15 ani au fost transportati la spital cu răni grave pentru îngrijiri medicale.

In prezent se efectuează cercetari în vederea identificării tuturor persoanelor implicate si stabilirea situației de fapt, in cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.