Click pentru a te abona

Pro România Tulcea vine cu o ofertă extrem de inteligentă, cu o nouă politică și un altfel de abordare a administrației publice locale

Este cunoscut faptul că Dobrogea este situată-ntro zonă care înregistrează ani la rând situații de secetă extremă iar fermirii, truditorii pământului de toate vârstele, noi, toți ceilalți avem de suferit.

Județul Tulcea are nevoie de apă pentru capâinea cea de toate zilele să nu lipsească de pe masa copiilor, a vârstnicilor cu pensii mici, a familiilor defavorizate, a oamenilor care au un trai situat sub pragul de sărăcie.

Avem echipe de specialiști pregătiți să-i ajute pe fermieri, pentru creșterea suprafeței irigabile a județului Tulcea.   Cred că ar fi benefic pentru toată lumea dacă reușim să găsim soluții de colaborare, să înființăm parteneriate între Consiliul Județean Tulcea și unități teritoriale administrative (orașe și comune), pe zone bine stabilite prin studii efectuate de specialiști în domeniu pentru a extinde cât mai mult posibil sistemul privat de irigații cu un sistem public-privat care-ar putea obține rezultate mult mai bune decât dacă încearcă fiecare fermier în parte să-și irige culturile.

Este cât se poate de clar că repetarea acestui scenariu este mai mult decât sigură și în anii care urmează, drept pentru care cred că avem nevoie de o strategie clară în acest sens la nivel de județe, chiar de regiuni. Un plan strategic bine conturat la nivel de județ cred că are mai multe șanse să obțină finanțare pentru că lipsa apei va constitui nu peste mult timp o problemă globală.

Pro România își propune schimbarea paradigmei în mai multe sectoare de activitate:

*Creștem calitatea condițiilor de educație prin modernizarea, consolidarea și creșterea eficienței energetice a instituțiilor de învățământ. Continuăm programul de înființare de noi creșe și centre multifuncționale dotate la standarde europene.

*Sănătatea și Educația trebuie să rămână prioritățile Județului Tulcea de aceea prioritare sunt proiectele pentru un sistem integrat de Centre medicale în fiecare comună dotat corespunzător. De asemenea, ne vom strădui să ne convingem colegii medici să se întoarcă acasă și să se îngrijească de sănătatea noastră, a părinților și bunicilor noștri

*Încurajăm Dezvoltării Turismului Eco, a Agroturismului, promovarea prin cele mai noi și mai eficiente campanii de marketing destinațiile turistice atât de generos – variate din județul Tulcea. Avem în vedere proiecte de amenajarea unor locuri pentru campare în zone de atracție turistică dotate cu toate utilitățile

*Județul Tulcea are nevoie de un Centru universitar care ar putea fi unul dintre puținele de acest fel din Europa pentru că se pot dezvolta laboratoare de cercetare în foarte multe zone din județ dar și din județele limitrofe. Echipa Pro România Tulcea are pregătit acest proiect, știm cum să-l și finanțăm și am convingerea că mulți dintre tinerii care sunt nevoiți să plece de acasă pentru studiile superioare vor alege una dintre facultățile acestui centru universitar.

*Avem în vedere dezvoltarea continuă a economiei județului Tulcea și cred că este datoria noastră de onoare să facem parteneriate private, să ajutăm investitorii care pot crea locuri de muncă mai ales acum când criza sanitară adâncește criza economică iar seceta amenință hrana de zi cu zi a întregii planete.

*Ne-am propus să atragem investitori care pot dezvolta în multe zone ale județului parcuri industriale, ateliere pentru meșteșugarii care încă mai există prin satele noastre, investitori cărora trebuie să le acordăm toate facilitățile posibile.

Mocanu Laurențiu, candidat din partea Pro România Tulcea pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Tulcea.

articol executat de APDR Dobrogeacult la comanda Pro România Filiala județeană Tulcea,CMF 21200010

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com