Click pentru a te abona

Dobrogea, 140 de Ani, România, 100: provincia noastră străbună. Arc peste timp

84 Shares

Am avut onoarea de a participa astăzi la ședința comună a Consiliului Județean Constanța și a Consiliului Județean Tulcea, organizată ca o încununare a unei aniversări cu cifre rotunde (!) atât de importante pentru Dobrogea și pentru România: 140 de ani de la unirea Dobrogei cu patria mumă și împlinirea celor o sută de ani de la Marea Unire.

Am semnat, împreună cu toți colegii mei consilieri, primari și parlamentari în Cartea de onoare ce însoțește un “Act de promisiune civică”cu dorința de a ne pune în slujba realizării unor proiecte menite să aducă Dobrogei și dobrogenilor dezvoltarea economică și bunăstarea pe care ne-o dorim cu toții de-a lungul și de-a latul unui ținut binecuvântat, așezat între Dunăre și Marea cea Mare, cu localități frumoase și oameni de toate neamurile gospodari și un model de toleranță și înțelepciune.

Am adoptat acest Act simbolic cu dorința firească de mai bine pentru că eu cred că putem construi un viitor mai sigur pentru toți cei care ar dori să se întoarcă și să-și crească copiii acasă, în bătătura noastră străbună, pentru toți cei care nu și-au pierdut speranța și încrederea, pentru toți dobrogenii, pentru toți românii, oriunde s-ar afla. Doar astfel putem cinsti memoria tuturor eroilor care s-au jertfit pentru ca această provincie istorică să se unească cu țara mamă la 14 Noiembrie 1878, cu patruzeci de ani înainte ca România să-și reîntreagească hotarele.

Deputat PNL Tulcea, Gudu Vasile

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com