Click pentru a te abona

Dobrogea, 140 de ani: Actul de promisiune civică pentru marile proiecte ale Dobrogei, semnat și la Tulcea

93 Shares

Marți, 13 noiembrie, 2018, la Tulcea, în cadrul unei reuniuni solemne comune, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu și președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Marius Țuțuianu au întărit angajamentele luate în luna octombrie la Constanța, când au semnat un Act de promisiune civică, potrivit căruia membrii Consiliului Județean Constanța și ai Consiliului Județean Tulcea vor depune împreună toate eforturile în vederea realizării marilor proiecte pentru dezvoltarea acestei provincii istorice, Dobrogea.

Evenimentul de la Tulcea a marcat momentul istoric unic de la 14 Noiembrie 1878, când s-a semnat actul de unire al Dobrogei cu Delta Dunării și Insula Șerpilor cu țara mamă după 460 de ani de stăpânire otomană.

La reuniunea de la Tulcea au mai participat prefecții celor două județe, primari ai municipiilor Tulcea și Constanța, primari ai celorlalte localități din Dobrogea, parlamentari, consilierii județeni din Tulcea și Constanța.

Fostul președinte al României, Emil Constantinescu a fost oaspetele de onoare al reuniunii solemne de la Tulcea.

Cei doi președinți de Consilii județene au hotărâ să depună toate eforturile pentru ca proiecte precum: Podul peste Dunăre Tulcea-Brăila, Drumul Expres Constanța-Tulcea-Brăila, modernizarea infrastructurii portuare, a Aeroportului Internațional “Delta Dunării”, construirea unui spital regional, dezvoltarea turismului și a brendului “Dobrogea” să fie susținute de ambele județe.Pentru utilizatorii de telefon mobil, activati varianta “desktop” pentru a putea vizualiza clipul video.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com