Click pentru a te abona

Doar un Parlament cu o majoritate liberală poate implementa măsuri exclusiv în interesul românilor

365 Shares

Dacă PSD nu este la guvernare, atunci trebuie distruse realizările guvernului PNL, toate aflate în avantajul românilor. Majoritatea PSD din Parlament vrea să distrugă tot ceea ce PNL a reușit să repare în doar 3 luni de guvernare liberală . Se pune bețe-n roate guvernării PNL, fără să se gândească la binele românilor, ci PSD ia în calcul doar propriul lor interes electoral.

Una din prevederile OUG 1/2020 – respinsă în Senat de PSD – stipulează înghețarea indemnizațiilor demnitarilor. De fapt, pesediștii vor să-și crească propriile indemnizații. Comisia Europeană declanșează procedura de deficit excesiv din cauza găurilor pe care pesediștii le-au lăsat și acum vin cu noi și noi cheltuieli.

Acesta este motivul pentru care respingerea în Senat a OUG 1/2020, care corecta măsurile ticăloase din OUG 114/2018, este un atentat la adresa tuturor românilor și a mediului de afaceri.

Practic, parlamentarii PSD au respins: eliminarea prevederilor care au pus în pericol funcționarea fondurilor private de pensii și banii participanților la Pilonul 2 de pensii, abrogarea taxei de 2% pe cifra de afaceri a companiilor din sectorul energetic care a dus la creșterea prețurilor pentru energie și utilități, liberalizarea pieței de energie prin eliminarea treptată a prețului fix de vânzare la producători care a avantajat importurile de gaze și energie electrică, desființarea taxei pe activele bancare care a dus la creșterea costurilor de creditare și a ratelor bancare, desființarea schemei fictive de finanțare fără resurse bugetare din Fondul de Dezvoltare și Investiții, plafonarea indemnizațiilor pentru demnitari și a sporurilor din sectorul public la nivelul lunii decembrie din 2019, plata activităților desfășurate de militari și polițiști în zilele libere sau de sărbătorile legale și a alocației pentru drepturile de hrană, încetarea detașărilor din sectorul privat în sectorul public prin care erau evitate concursurile de ocupare a unor funcții publice, înghețarea punctului de amendă la nivelul anului 2019, la 145 lei și suspendarea pensiilor speciale pentru primari în 2020.

Soluția sunt alegerile anticipate. Orice zi în care acest Parlament rămâne în funcție reprezintă un pericol pentru România. Doar cu un Parlament cu o majoritate liberală putem să implementăm măsuri care să se afle exclusiv în interesul românilor.

Deputat PNL Vasile GUDU

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com