Click pentru a te abona

DIICOT-ul a desfășurat două acțiuni de prindere în flagrant a unor traficanți de droguri în municipiile Constanța și Medgidia

105 Shares

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au organizat și desfășurat o acțiune pentru destructurarea unui grup infracțional organizat, constituit în vederea comiterii de infracțiuni.

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efect psihoactiv, polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au desfășurat două acțiuni de prindere în flagrant delict, în municipiile Constanța și Medgidia și 2 percheziții domiciliare în municipiului Medgidia.

În urma prinderilor în flagrant și a percheziilor domiciliare, au fost ridicate, în vederea confiscării, 48,4 grame de substanță vegetală, peste 150 de pliculețe conținând substanță vegetală, 8 telefoane mobile, peste 270 de cutii cu petarde și 196 de petarde, deținute fără drept, precum și 21.850 de lei și 500 de euro. De asemenea, au fost puse în executare 9 mandate de aducere.

În urma probatoriului administrat, procurorul a dispus reținerea pentru 24 de ore a 8 persoane și măsura controlului judiciar față de o femeie. La data de 31 mai a.c., persoanele în cauză au fost prezentate instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Tribunalul Constanța a dispus arestarea preventivă a 7 persoane și plasarea sub control judiciar a celei de-a opta.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. În activități au fost angrenați și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanța.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com