Click pentru a te abona

DIICOT: Percheziții în județele Tulcea și Brăila pentru un prejudiciu de 500.000 euro

0 Shares

În cursul dimineții de astăzi, miercuri, 10.02.2016, procurori din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Tulcea, împreună cu lucrători de poliţie judiciară din cadrul S.C.C.O. Tulcea, B.C.C.O. Constanţa, S.C.C.O. Brăila, S.C.C.O. Vrancea  şi B.C.C.O. Galaţi au efectuat un număr de 18 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Tulcea şi Brăila, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală.

Untitled 1

În cauză există indicii că în perioada 2008 – 2015 s-a constituit un grup infracţional organizat format din reprezentaţi ai mai multor societăţi comerciale care au  ca obiect de activitate confecţionarea/vânzarea unor articole de îmbrăcăminte şi care, în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale, au ascuns sursa impozabilă sau taxabilă, creând bugetului consolidat al statului un prejudiciu de peste 500.000 Euro.

Mai multe persoane vor fi conduse la sediul DIICOT- Biroul Teritorial Tulcea în vederea audierii.

Suportul tehnic şi informativ a fost asigurat de către Serviciul Român de Informaţii.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie (diicot.ro)

0 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

1 Comentariu
Vechi
Noi Cele mai votate
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

cat mai multe stiri si din com. Greci

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com