Click pentru a te abona

Devastator(!) O întreagă familie spulberată de autotren. Tatăl de 29 de ani, soția și bebelușul de 10 luni, nu au avut nici o șansă.

315 Shares

Familia a plecat de acasă din zorii zilei pentru că aveau un drum lung în față până la Iași. Această nenorocire s-a petrecut în dimineața zilei de vineri, pe DN24, când, inexplicabil, tânărul tată a pierdut controlul autovehicolului, a intrat cu viteză pe contrasens unde a intrat în plin într-un autotren care circula regulamentar. Impactul a fost extrem de violent!

 

 

Salvatorii au găsit la locului accidentului o familie formată din tineri părinţi şi un copil, acesta din urmă fiind scos de către participanţii la trafic. Din păcate, tânărul era deja decedat. Femeia și copilul au fost preluați de cadrele medicale pentru a fi transportați la spital, dar, din cauza rănilor extrem de grave, aceștia au decedat.

Pompierii militari au acţionat pentru descarcerarea femeii, care prezenta multiple traumatisme, precum şi pe bărbat, care avea leziuni incompatibile cu viaţa. Mama copilului, în vârstă de 23 de ani, a fost transportată de ambulanţa SAJ la Spitalul Municipal Tecuci, iar copilul, în vârstă de un an, a fost preluat de către ambulanţa SMURD. Ambii au fost declaraţi ulterior decedaţi pentru că nu se mai putea face nimic

conform declarațiilor ISU Galați.

Medicii SMURD au găsit o persoană de sex feminin cu multiple traumatisme și șoferul autoturismului, cu răni incompatibile cu viața. Al treilea ocupant al mașinii, un copil de un an, a fost scos din mașină de participanții la trafic. dar, din păcate au murit toți.

Şoferul auotrenului a fost testat alcoolscopic de către poliţişti, rezultând că nu consumase alcool. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, poliţiştii continuând cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Oamenii spun că sunt probleme cu drumul și că în zonă au fost multe accidente de-a lungul timpului.

315 Shares
5 1 vot
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com