Click pentru a te abona

Deținuții din Penitenciarul Tulcea – Voluntari la deszăpezire

0 Shares

O brigată formată din 10 detinuti din Penitenciarul Tulcea, desfășoară în aceste zile acțiuni de deszăpezire în zona Spitalului Judetean de Urgență. Voluntariatul a început în data de 19 ianuarie si va continua în perioada următoare.

Sub escortă, cei 10 deținuți din regimul deschis prestează în regim de voluntariat acțiuni de curățare și degajare a depunerilor de zăpadă si gheață, în vederea deblocării căilor de acces din zona Spitalului de Urgență Tulcea pentru asigurarea traficului persoanelor și autospecialelor Ambulanță. Zonele vizate sunt curtea interioară a spitalului — Unitatea de Primiri Urgențe, Secția Psihiatrie, Sectia Boli Infecțioase, morga, Secția TBC, precum si zona de parcare auto

Persoanele private de libertate sunt dotate cu lopeți, târnăcoape și roabe pentru acțiunea de deszăpezire si vor asigura accesul personalului medical angajat, al aparținătorilor persoanelor internate în spital, precum și al autospecialelor Ambulanță.

Totodată, prin participarea persoanelor condamnate la acțiuni de acest gen, se urmărește dezvoltarea spiritului civic și de muncă în echipă, dar și a sentimentului de utilitate și apartenență la societatea civilă.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com