Click pentru a te abona

Alertă: Deținut la Penitenciarul Tulcea, evadat de la muncă

evadat*CIURARU MARIAN — înălțime: 1,65 m / ochi căprui / păr șaten închis / barbă rasă / constituție: atletică / îmbrăcăminte: pantalon scurt negru și tricou de culoare verde brotăcel.

Penitenciarul Tulcea este în alertă după ce un deținut condamnat definitiv a evadat de la punctul de lucru unde era detașat aflat fiind în regim semi-deschis. Deținutul CIURARU MARIAN, în vârstă de 23 de ani, condamnat definitiv la 2 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, cu domiciliul în Oraș Sulina, județul Tulcea, clasificat în regim semideschis, a părăsit punctul de lucru Alum S.A, unde presta activități lucrative.

“În vederea capturării deținutului, au fost dispuse de îndată măsuri specifice în astfel de situații, respectiv: blocarea căilor de acces — posibile direcții de deplasare, alarmarea personalului unității, trimiterea de urgență a mai multor echipe de căutare formate din angajați ai Penitenciarului Tulcea. S-a inițiat cooperarea cu Inspectoratul de Poliție Tulcea, Inspectoratul Județean de Jandarmi Tulcea și Poliția de Frontieră Tulcea” se  arată în comunicatul Penitenciarului.

De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative, care să analizeze circumstanțele care au condus la producerea evenimentului.

Semnalmente:

CIURARU MARIAN — înălțime: 1,65 m / ochi căprui / păr șaten închis / barbă rasă / constituție: atletică / îmbrăcăminte: pantalon scurt negru și tricou de culoare verde brotăcel.

În cazul în care dețineți informații care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deținutului vă rugăm să contactați cea mai apropiată unitate de poliție sau să sunați la numărul de telefon 112. De asemenea, puteți contacta Penitenciarul Tulcea tel. (0240) 531.551.

Este al doilea caz de acest fel înregistrat la Tulcea de la începutul anului, după ce, în luna ianuarie, un adolescent arestat preventiv pentru fapte de tâlhărie a evadat: a trecut de paznici şi a sărit gardul penitenciarului. A reuşit să se bucure de libertate doar 35 de minute.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.