Click pentru a te abona

Alertă: Deținut la Penitenciarul Tulcea, evadat de la muncă

0 Shares

evadat *CIURARU MARIAN — înălțime: 1,65 m / ochi căprui / păr șaten închis / barbă rasă / constituție: atletică / îmbrăcăminte: pantalon scurt negru și tricou de culoare verde brotăcel.

Penitenciarul Tulcea este în alertă după ce un deținut condamnat definitiv a evadat de la punctul de lucru unde era detașat aflat fiind în regim semi-deschis. Deținutul CIURARU MARIAN, în vârstă de 23 de ani, condamnat definitiv la 2 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, cu domiciliul în Oraș Sulina, județul Tulcea, clasificat în regim semideschis, a părăsit punctul de lucru Alum S.A, unde presta activități lucrative.

„În vederea capturării deținutului, au fost dispuse de îndată măsuri specifice în astfel de situații, respectiv: blocarea căilor de acces — posibile direcții de deplasare, alarmarea personalului unității, trimiterea de urgență a mai multor echipe de căutare formate din angajați ai Penitenciarului Tulcea. S-a inițiat cooperarea cu Inspectoratul de Poliție Tulcea, Inspectoratul Județean de Jandarmi Tulcea și Poliția de Frontieră Tulcea” se  arată în comunicatul Penitenciarului.

De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative, care să analizeze circumstanțele care au condus la producerea evenimentului.

Semnalmente:

CIURARU MARIAN — înălțime: 1,65 m / ochi căprui / păr șaten închis / barbă rasă / constituție: atletică / îmbrăcăminte: pantalon scurt negru și tricou de culoare verde brotăcel.

În cazul în care dețineți informații care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deținutului vă rugăm să contactați cea mai apropiată unitate de poliție sau să sunați la numărul de telefon 112. De asemenea, puteți contacta Penitenciarul Tulcea tel. (0240) 531.551.

Este al doilea caz de acest fel înregistrat la Tulcea de la începutul anului, după ce, în luna ianuarie, un adolescent arestat preventiv pentru fapte de tâlhărie a evadat: a trecut de paznici şi a sărit gardul penitenciarului. A reuşit să se bucure de libertate doar 35 de minute.

0 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com