Click pentru a te abona

Despre meserii și prejudecăți: Cârciumari, fermieri, profesori, antreprenori sau pescari, primari, medici sau bucătari, cu toții suntem în slujba comunității care are nevoie de fiecare în parte

950 Shares

M-am tot întrebat în ultima vreme un lucru: ce anume ne îndreptăţeşte pe noi să judecăm oamenii în funcţie de meseria pe care o practică? Când, cum și de ce titulatura cu care sunt adeseori gratulați oamenii, a devenit atât de importantă? Schimbă cu ceva felul de a fi al acestor oameni, felul în care se comportă în familie, la locul de muncă, în mijlocul prietenilor?

Suntem cârciumari, pescari, fermieri, antreprenori, ingineri, muncitori, constructori, bucătari, profesori, medici, barcagii, toate acestea sunt profesii, sunt meserii nobile atâta timp cât muncim și-i deservim/lucrăm, după cum este firesc într-o economie de piață liberă, pe toți ceilalți care au nevoie, într-un fel sau altul și de cârciumar, și de profesor, de medic, de pescar sau de bucătar.

Pentru că toți acești oameni au profesii/meserii nobile și cu toții contribuie la bunăstarea fiecărui membru al comunității. Numai împreună formăm un mecanism care poate pune lucrurile în mișcare. Și am demonstrat acest lucru.

Eu pot spune că am fost și “cârciumar”, așa cum le place unora să spună, am fost administrator al celui mai mare Complex turistic la acea vreme, din zonă, am făcut pâine pentru oameni, sunt primar, și cu ajutorul oamenilor de bună credință care văd tot ce s-a făcut și cred în potențialul meu de muncă, în implicarea și ambiția cu care merg întotdeauna până la capăt, cred că am toate șansele de a fi în continuare primar al comunei Mahmudia.

Localitatea noastră chiar și-a schimbat în bine aspectul iar proiectele, investițiile care sunt în derulare vor desăvârși dorința noastră, a tuturor, ca Mahmudia să concureze în curând pentru cea mai frumoasă comunitate, pitorească și modernă în același timp, de pe malul cel lung al Dunării care străbate întreaga Europă.

Vă mulțumesc, vă respect,

Șerpescu Ion, Candidat pentru funcția de Primar al Comunei Mahmudia

Comandat de PSD Tulcea, executat de APDR Dobrogeacult, CMFC 21200019

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com