Click pentru a te abona

Deschiderea sesiunii pentru depunerea cererilor de finanțare PNDR 2014-2020 pentru teritoriul ITI Delta Dunării

0 Shares

*elementele specifice ghidurilor ITI pentru submăsurile PNDR 2014-2020, din perspectiva ADI ITI Delta Dunării, a AFIR, APIA *documentele care atestă modificarea structurii culturilor în Registrul Unic de Identificare APIA

iti-2

Întâlnirea de lucru privind deschiderea sesiunilor de depunere cereri de finanțare dedicate teritoriului ITI Delta Dunării pentru proiecte finanțate din PNDR 2014 -2020, la care au fost invitați potențialii beneficiari de fonduri PNDR, reprezentanții Autorității de Management PNDR, APIA și AFIR, reprezentanți ai firmelor de consultanță, primari ai unitățilot administrativ-teritorile, ONG-uri, oameni de afaceri, parlamentari, experți, s-a desfășurat joi, 26 ianuarie a.c. la Tulcea.

Reuniunea de lucru a fost deschisă de președintele ADI ITI Delta Dunării, Ilie Petre, care a reiterat faptul că menirea acestei entități este de a informa potențialii beneficiari cu privire la procedurile și modul de accesibilitate a fondurilor europene disponibile prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020 care va fi efectiv lucrativ cel mai târziu începând din luna martie a.c.. “Trebuie să ne informăm, trebuie să citim, să învățăm cu toții cum să parcurgem pașii necesari pentru a putea accesa cu adevărat aceste fonduri, pentru a trece de la vorbă la faptă” a declarat Ilie Petre.

În cadrul dezbaterilor, au fost prezentate elementele specifice ghidurilor ITI pentru submăsurile PNDR 2014-2020, din perspectiva ADI ITI Delta Dunării, a AFIR și respectiv din perspectiva APIA, ai căror reprezentanți au venit și cu precizări privind documentele care atestă modificarea structurii culturilor în Registrul Unic de Identificare APIA. Mult așteptată a fost sesiunea de întrebări și răspunsuri, prilej cu care cei interesați în accesarea de fonduri europene nerambursabile prin proiecte finanțate din PNDR au primit informații utile și necesare în contextul scrierii cererilor de finanțare pentru perioada imediat următoare.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com