Click pentru a te abona

Deputatul liberal Vasile Gudu critică revoluția fiscală PSD și ALDE: a promis lapte și miere, salarii și pensii mărite, o Românie tradițională, în care oamenii se bucură de minciuni

0 Shares

*Așa-zisa creștere economică dată de consum nu îi face pe români mai fericiți, pentru ca au luat la leafă 1 leu și au pierdut 5 prin creșterea taxelor pe proprietate, pe  munca depusă și a prețurilor la produsele alimentare.

A venit delegația Fondului Monetar Internațional și a notat cu patru extemporalul dat la economie de Guvernul PSD – ALDE privind revoluția fiscală. După discuțiile avute cu reprezentanții Guvernului și după studiul avizat, FMI a recomandat doamnelor specialiste  de la putere să mai pună mâna pe carte și să învețe cum se face o reală economie de piață.

Stimași colegi, “marea notă” este rezultatul crudei realități a unei realizări economice revoluționare conform căreia  populația o va duce ca în Rai, dar după ce va  muri de foame.

Așa-zisa creștere economică dată de consum nu îi face pe români mai fericiți, pentru ca au luat la leafă 1 leu și au pierdut 5 prin creșterea taxelor pe proprietate, pe  munca depusă și a prețurilor la produsele alimentare. Dovezile sunt certe din punct de vedere statistic. Rata anuală a inflaţiei a urcat în februarie 2018 la 4,7% față de ianuarie 2018, prețul mărfurilor alimentare s-a majorat cu 3,74% şi a celor nealimentare cu 6,27% comparativ cu luna februariea anului trecut. Cam așa de bine o duc românii..

În luna februarie Banca Naţională a României a revizuit prognoza de inflaţie pentru sfârșitul acestui an de la 3,5%, de la 3,2%,. Pentru finele anului 2019 BNR estimează o rată a inflaţiei de 3,1%. Până și Liviu Dragnea spune că ne ducem la vale cu deficitul, dar el îl prezintă ca o conspirație împotriva lui: “Ce aveți români cu mine, că eu vă fac numai bine!”

De când au prins guvernarea, PSD și ALDE a promis lapte și miere, salarii și pensii mărite, o Românie tradițională, în care oamenii se bucură de minciuni. Ne pleacă forța de muncă autohtonă și căutăm să o înlocuim cu una de pe cele mai îndepărtate meleaguri. Curat Rai.

Este de notorietate și faptul că investițiile publice au scăzut. De ce? Nu trebuie să fii economist ca să răspunzi. Ai noștri guvernanți au mutat banii de la spitale, școli și autostrăzi pentru a putea majora pensiile și salariile. Românii vor fi mai fericiți, dar numai temporar, fiindcă o țară fără investiții nu se dezvoltă. Dimpotrivă. Cât timp credeți că poporul va mesteca și înghiți pâine ieftină?

În final, ramânem cu avertismentul FMI care trebuie să ne  destupe urechile și să ne deschidă mințile: „Preconizăm că ritmul de creştere a PIB-ului va fi de aproximativ 5% în 2018 urmând a încetini la 3% pe termen mediu”.

Da, stimați colegi. Marea revoluție fiscală va însemna cât de curând încetinirea ritmului de creştere al economiei româneşti în acest an ca urmare a mai multor factori: diminuarea impulsului fiscal, investiţiile publice reduse, lipsa progreselor cu reformele structurale şi înăsprirea condiţiilor financiare.

PNL va ataca cu toată puterea orice atentat al acestei guvernări cu efecte dezastruoase. Românii merită și trebuie să lupte pentru democraţie și dezvoltare reală!Deputat PNL/Declarație politică 

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com