Click pentru a te abona

Deputatul liberal Gudu Vasile solicită demisia premierului Viorica Dancila pentru gafe repetate, impardonabile și iremediabile

0 Shares

Plecarea premierului în Israel a fost ținută secret  până în ultimul moment.  Poate doamna nici nu știa că pleacă, dar s-a trezit cu bagajele făcute și cu domnul Dragnea la ușă. Prin această mișcare haiducească, Dragnea le-a arătat partenerilor lui de afaceri din Israel că el este cel care conduce Guvernul și că doamna Viorica este doar cea al cărei stilou așterne pe hârtie doar ce vrea el, după dictare. De aceea, stimată doamnă Dăncilă, nu puteți susține că nu vă place “ca la școală”.

Ce rezultă după această escapadă? Cruda realitate. România a arătat, dacă mai era nevoie, și partenerilor externi, că este guvernată de un singur om, ajutat de două – trei marionete, și că Parlamentul României funcționează după regulile impuse de coaliție. Singura instituție care a mai rămas în afara controlului PSDragnea este Banca Națională a României.

Deși a fost înscrisă hoțește pe agenda Guvernului, avem de-a face, în disprețul total față de români, cu o vizită, ca să nu-i spunem plimbare, în vederea negocierii propriilor interese și afaceri ale președintelui Camerei Deputaților.

Stimată doamnă premier, dincolo de ridicol, aveți sentimentul vreunei jene când sunteți plimbată la întâlniri la care doar puteți zâmbi, asta în timp ce nu știți dacă semnați pentru viitorul României sau pentru distrugerea acestuia?

Fuga în Ierusalim nu reprezintă pentru doamna premier un motiv suficient pentru demisie. De ce să-și dea demisia un guvern care a făcut și continuă să facă atât de “mult bine”? O întrebare retorică ce rămâne fără răspuns prea mult timp după gafe iremediabile.

De aceea, vă solicit și eu, în calitate de deputat, dar și din aceea de cetățean al acestei țări, profund îngrijjorat, DEMISIA.

Deputat Vasile Gudu, PNL/Declarație politică

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com