Click pentru a te abona

Deputat Simion Lucian: Când vor fi implementate sistemele moderne la Trezorerie, astfel încât clienții să poată verifica și opera în conturile proprii, plăți online(?)

0 Shares

Deputatul social democrat, Simion Lucian Eduard, a adresat o întrebare Ministerului Finanțelor Publice, referitoare la Implementarea sistemelor moderne de interogare și plăți la Trezorerie, al cărei răspuns este așteptat de un număr mare de oameni.

„Da, Implementarea sistemelor moderne de interogare și plăți reprezintă o prioritate care apare de altfel și în Programul de Guvernare unde este stipulat faptul ca;” O altă formă de respect pentru contribuabili o reprezintă înființarea unei direcții aflate în subordinea premierului. Se va urmări, pe de o parte, reducerea numărului agenților și instituțiilor aflate în subordinea Guvernului, iar pe de altă parte, impunerea și urmărirea aplicării unei prevederi legislative prin care să nu mai existe nicio taxă care să nu poată fi plătită online (…)”.

În același context, colegul nostru, acum Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Orlando Teodorovici, a susținut chiar de la început, în cadrul audierii din comisiile de specialitate ale Parlamentului, faptul că modernizarea modului de plată a taxelor va fi una dintre prioritățile mandatului său.

Personal, am convingerea că simplificarea și modernizarea acestor sisteme ar avea un efect benefic pentru economia țării, pentru operatorii economici și pentru contribuaabilii care nu ar mai trebui să piardă timp pe la tot felul de ghișee. Nu este de ignorat faptul că statul ar putea încasa mai mulți bani în aceste condiții.

Drept pentru care am adresat două întrebări ministerului, domnului ministru și anume:*Când vor fi implementate sistemele moderne de interogare și plăți în Trezorerie astfel încât clienții, persoane juridice private și de stat să poată verifica și opera în conturile proprii, plăți online? *Aveți în vedere crearea posibilității efectuării operațiunilor de depuneri în numerar în conturile de Trezorerie pentru realizarea plăților (chiar) și la buget (!) ținând cont de faptul că în acest moment, completarea sumelor din contul de Trezorerie se poate face doar prin depunere bancară ?!

Așteptăm și aceste răspunsuri chiar dacă Ministerul Finanțelor Publice este asaltat în această perioadă de o vastă și complexă paletă de probleme nerezolvate în timp” a spus deputatul social democrat Simion Lucian Eduard în cadrul unei declarații de presă.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com