Click pentru a te abona

Deputat Radu Anișoara: Un grup de bătrânei cu venituri foarte mici și nevoi foarte mari, cu credință în Dumnezeu și speranță, au primit cu bucurie spiritul Crăciunului.

0 Shares

Ne apropiem cu pași mari de Sărbătoarea Crăciunului și fiecare gest de solidaritate, de mângâiere a sufletului celor mai săraci și mai triști decât noi ne aduce împăcarea și pacea sufletească. Zilele acestea am găsit unul dintre parlamentarii tulceni la sediul Uniunii pensionarilor din Tulce strângănd în brațe o bătrânică cu ochii aburiți de emoție.

„Oh, da, copii cărora le-am oferit daruri de Crăciun m-au emoționat într-un anume fel, adică am râs și am cântat colinde împreună cu ei în timp ce poveștile acestor oameni bătrâni și singuri m-au dezarmat pur și simplu. Am venit aici la solicitarea dlui Năstac Gheorghe, președintele Uniunii Pensionarilor Tulcea, care a fost la cabinetul meu parlamentar și a solicitat ajutor pentru un grup de bătrânei cu venituri foarte mici și cu nevoi foarte mari. N-am stat nici o clipă pe gânduri și le-am pregătit pachete cu carne, cârnați, alte produse tradiționale pentru masa de Crăciun. Le-am ascultat cu emoție poveștile de viață, unele de-a dreptul dramatice, ne-am îmbrățișat și i-am încurajat cum m-am priceput eu mai bine. Trebuie să vă spun că acești oameni, care sunt asemenea bunicilor și părinților noștri, fac acte de voluntariat chiar dacă activitatea lor se desfășoară într-un sediu…unde nu au de nici unele. De aceea m-am angajat să donez 2% din salariul meu de parlamentar pentru ca acești oameni să-și poată cumpăra un calculator cu imprimantă și un frigider pentru sediul unde-și desfășoară activitatea. Mi-aș fi dorit ca Moșul să mă însoțească la acești bătrâni necăjiți, să-i mai înveselim, dar el are atât de mulți copilași la care trebuie să ajungă încât am preluat eu în totalitate atribuțiile lui și, sper din tot sufletul că am reușit să aduc un pic de bucurie, de speranță în viața acestor oameni sărmani” ne-a declarat Deputatul Radu Anișoara.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com