Click pentru a te abona

Deputat Radu Anișoara: Sărbătoarea Învierii Domnului, cea mai veche şi mai importantă Sărbătoare a Creștinătății ne aduce lumina iertării, a bucuriei, a speranței

0 Shares

* “Sărbătoarea Învierii Domnului este cea mai mărită, îmbucurătoare şi solemnă dintre sărbătorile anului. Duminica Învierii marchează organizarea tuturor sărbătorilor din cadrul anului bisericesc, amintindu-ne de trecerea noastră de la întuneric la lumină şi de la moarte la viaţă”.

Organizația Judeteana de Femei a Partidului Social Democrat Tulcea si Organizația Femeilor Social Democrate Macin , s-au aflat în săptămâna Patimilor alături de familii defavorizate din orașul Măcin și bătrâni din Municipiul Tulcea.“De-a lungul timpului, femeile social democrate au inițiat și demarat mai multe acțiuni de acest fel în cadrul cărora principalii beneficiari au fost coopiii sau persoanele în vârstă din Măcin, Tulcea și din alte localități. Iepurașul a adus daruri înainte de Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului tocmai pentru ca și unii dintre cei mai necăjiți oameni să poată avea pe masă produse tradiționale. Oamenii ne-au primit în locuințele lor modeste cu bucuria celor care pot vorbi despre necazurile lor de zi cu zi, despre faptul că-și doresc pentru copiii lor speranțe pentru un viitor mai bun. Dincolo de latura socială a evenimentului, rămâne partea educativă, de a le transmite celor mici încredere, curaj și speranța că nu se vor pierde în această lume, atâta timp cât noi, cei care au primit votul lor de încredere, nu ne uităm menirea.

Sărbătoarea Învierii Domnului este cea mai mărită, îmbucurătoare şi solemnă dintre sărbătorile anului. Duminica Învierii marchează organizarea tuturor sărbătorilor din cadrul anului bisericesc, amintindu-ne de trecerea noastră de la întuneric la lumină şi de la moarte la viaţă.

Doresc să transmit cele mai sincere urări de sănătate și bucurie, o viață binecuvântată de Lumina Sfântă, tuturor tulcenilor, tuturor românilor, oriunde s-ar afla. Sărbători Fericite” a declarat deputatul social democrat Radu Anișoara.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com