Click pentru a te abona

Deputat Radu Anișoara: “Premieră istorică pentru România, premieră notabilă pentru județul Tulcea”

0 Shares

“Am luat cuvântul astăzi pentru a sublinia câteva aspecte istorice şi inedite cu privire la noul guvern al României.

Odată cu învestirea noului guvern suntem în faţa unei premiere istorice pentru România, pentru prima dată în istorie avem o femeie prim-ministru. Doamna Viorica Dăncilă, o persoană extrem de capabilă, cu multe relaţii instituţionale la nivel european şi cu o disciplină a muncii cum rar am văzut, a intrat în cărţile de istorie prin faptul că a devenit prima femeie prim-ministru din istoria României. Pe această cale, îi urez mult succes doamnei prim-ministru şi un mandat plin de realizări şi împliniri.

Aspectele inedite cu privire la acest guvern nu se limitează doar la persoana prim-ministrului. De asemenea, PSD-ul şi-a demonstrat, încă o dată, adeziunea la valorile social-democraţiei europene prin promovarea egalităţii de gen. Spun încă o dată, deoarece şi la alegerile parlamentare din 2016 PSD-ul a fost partidul care a promovat cele mai multe femei în Parlament.

De această dată, PSD a promovat un număr semnificativ de femei în demnitatea de ministru, ceea ce a dus la învestirea guvernului cu cele mai multe femei din istoria României.

Prin promovarea doamnei Viorica Dăncilă în funcţia de prim-ministru şi a celor mai multe femei ministru din istoria României PSD-ul dă dovadă de o viziune modernă, europeană şi contemporană.

Vreau să subliniez aici un aspect care mi se pare extrem de relevant, nu doar cantitatea este importantă, ci şi calitatea. Din acest punct de vedere, se poate observa că femeile din guvernul României sunt foarte bine pregătite, capabile pentru a conduce ministerele pe care le au în subordine şi sunt sigură că vor avea realizări foarte bune.

Nu în ultimul rând, aş dori să evidenţiez o altă premieră stabilită de noul guvern. Ca tulceancă şi deputat de Tulcea simt nevoia să salut şi prezenţa în guvern a domnului Eugen Orlando Teodorovici, un specialist așa după cum a dovedit expertiza sa în domeniul finațelor și a fondurilor europene .

Prin această prezenţă, Tulcea are pentru prima dată după revoluţie un ministru al Finanțelor Publice în Guvernul României.

În încheiere, urez Guvernului României şi noilor miniştri mult succes şi să îi asigur de întreaga mea susţinere. Am convingerea că ne putem îndeplini cu toții misiunea de onoare încredințată de români”.

Deputat Radu Anişoara/Declarație politică

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com