Click pentru a te abona

Deputat Radu Anișoara: Doamna Vasilescu și-a propus o rată de ocupare a muncii de 70%, Programul ”Garanția pentru tineret” şi Programul ”Primul salariu”

0 Shares

“Am participat la audierea ministrului propus pentru preluarea portofoliului Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale, Lia Olguţa Vasilescu, care a primit aviz favorabil din partea comisiilor de specialitate, reunite, ale Parlamentului.

Ministrul Olguța Vasilescu a fost validată cu 30 voturi pentru, 15 împotrivă şi două abţineri. Domnia sa a trecut în revistă experienţa sa profesională şi a prezentat, pe scurt, priorităţile şi măsurile pe care le va lua ca ministru al Muncii. Majoritatea acestora fac referire la subvenţii şi la stimulente.

În cadrul dezbaterii, doamna ministru a precizat faptul că obiectivul principal referitor la  ocuparea forţei de muncă stabilit în contextul strategiei Europa 2020, este de a atinge 70% la rata de ocupare pentru grupa de vârstă 16 – 64 de ani și a enumerat, printre obiectivele mandatului său, combaterea muncii la negru, realizarea unei hărţi de resurse umane, realizarea strategiei naţionale pentru locurile de muncă, Programul ”Garanţia pentru tineret” şi Programul ”Primul salariu”.

Am convingerea că experienţa legislativă şi adminstrativă deosebită a Ministrului Muncii și Justiției Sociale, Lia Olguța Vasilescu, profesionalismul și faptul că se dorește realizarea tuturor obiectivelor din Programul de guvernare vor rezolva multe dintre problemele cu care se confruntă românii” a declarant deputatul social democrat Radu Anișoara, membru al Comisiei pentru Muncă și Protecție Socială din Parlamentul României.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com