Click pentru a te abona

Deputat PSD Radu Anișoara: Susțin produsele Românești. Ziua națională a produselor agroalimentare românești

0 Shares

Susțin produsele Românești. Ziua națională a produselor agroalimentare românești este marcată, începând cu anul 2017, la data de 10 octombrie, fiind instituită prin legea 168/2017. Încurajez, îmbunătățirea statutului producătorului român în lanțul alimentar scurt șistimularea consumului de produse agroalimentare autohtone și de produse tradiționale.

Propunerea legislativă a fost adoptată de Senat la 2 mai 2017, în calitate de primă Cameră sesizată, și de Camera Deputaților la 13 iunie 2017, aceasta având rol decizional. Președintele Klaus Iohannis a semnat, la 11 iulie 2017, decretul pentru promulgarea Legii privind instituirea datei de 10 octombrie ca Zi națională a produselor agroalimentare românești, Legea 168/2017 fiind publicată în Monitorul Oficial la 13 iulie 2017.

Spuneam în vara acestui an după Școala de vară a femeilor din PSD că trebuie să facem toate demersurile necesare pentru certificarea unor produse romanesti traditionale la nivel European. In calitate de deputat al Organizatiei Judetene Tulcea voi face, alaturi de colegele mele demersurile necesare pentru certificare produselor traditionale din ,,Delta Dunarii” la nivel European. Delta Dunarii trebuie sa fie recunoscuta si din punct de vedere gastronomic pe langa cel turistic.

Fac apel la toți cei care, cu talent, curaj, cu responsabilitate și dragoste pentru roadele pământului încep o mică afacere de familie cu/dinproduse autohtone, să mă contacteze pentru a face îpreună demersurile necesare pentru certificarea lor, evident, în condițiile legii. Nu vă pierdeți speranța pentru că știu ce puteți: sunt fiică de țărani și nu -mi sunt străine bucuria și puterea pe care ți – o dă pământul  lucrat cu râvnă și suflet.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com