Click pentru a te abona

Deputat PSD, Mirela Furtună: Opoziția noastră, demagogia întruchipată (declarație politică)

5 Shares

Astăzi, Parlamentul României este chemat să voteze încă o moțiune penibilă, este chemat de PNL, PMP și USR să voteze împotriva unui Guvern performant! Moțiunile succesive pe care le depune opoziția nu au baze reale, sunt demagogie pură. Într-o democrație matură, moțiunile sunt depuse doar când există probleme reale, nu sunt un instrument de șicanare continuă. Guvernele PSD au fost singurele care au permis dezvoltarea Romaniei în istoria post-decembristă. Aceasta este realitatea demonstrată, cert, fără echivoc, de cifre:

  • în guvernările PSD românii au început să trăiască mai bine;
  • în guvernările PSD au crescut veniturile românilor;
  • în guvernările PSD a crescut economia!

Acestea sunt realități care nu pot fi negate sau combătute cu un discurs fals precum cel al opoziției. Sunt adevăruri care nu pot fi umbrite de minciunile acestor formațiuni împotriva intereselor românilor!

În 2016, în campania electorală, noi, PSD, le-am promis românilor un trai mai bun. Și ne îndeplinim promisiunile. Guvernul PSD pune în practică Programul de Guvernare, votat de români.

Guvernul PSD performează, are rezultate bune, recunoscute de organizațiile internaționale. România are creștere economică. Nu spun eu acest lucru, nu o spune Guvernul PSD, ci este o realitate certificată de instituții financiare internaționale. Fondul Monetar Internațional a îmbunătățit prognoza de creștere economică pentru acest an: de la 4,4% la 5,1%. În același timp,  Banca Mondială a revizuit prognoza de la 4,5% la 5,1%. Cele două estimări se apropie din ce în ce mai mult de prognozele din Programul de Guvernare.

Românii încep să trăiască mai bine. Măsurile implementate de actualul Guvern și-au atins scopul: românii au venituri mai mari, au mai mulți bani în buzunar. Puterea de cumpărarea a românilor crescut cu 9% în aprilie 2018 față de aceeași lună din 2017, iar caştigul salarial mediu net a crescut cu 14,7%, potrivit datelor publicate de Institutul Național de Statistică. Acesta este o certitudine, iar aceste cifre ne demonstrează că mesajele propagate de opoziție în spațiul public nu au un niciun fundament. Guvernul PSD investește în oameni, investește în viitorul României: în educație, în sănătate, în programe pentru tineri.

Să nu uităm că Guvernul PSD este cel care a reparat întârzierile din domeniul atragerii fondurilor europene. Anul 2016, cel în care actuala opoziție a guvernat țara, a fost anul cu rezultate ZERO la absorbția fondurilor europene. Acum, rata de absorbție este de peste 18%, foarte apropiată de media la nivelul întregii Uniuni Europene – 19%.

Opoziția, de dragul de a face opoziție, refuză să vadă aceste realități. Știm ce performanțe au avut guvernele PNL: au tăiat salariile românilor, au luat decizii care au dus la recesiune economică. Nu ne dorim să retrăim o perioadă precum cea din Guvernarea Boc!

Doresc să închei printr-un îndemn: indiferent de culoarea politică pe care o avem și indiferent de strategiile politice pe care le avem, haideți să facem bine României, bine românilor!

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com