Click pentru a te abona

Deputat PNL, Vasile Gudu: Suspendarea Președintelui = Suspendarea democrației (!)

10 Shares

Dacă până acum se vorbea voalat despre suspendarea Președintelui țării, acum  cei din coaliția de guvernare PSD-ALDE par să nu se mai sfiască și o spun direct, urmând ca în perioada următoare să asistăm la acest lucru.

Suspendarea Președintelui ar însemna suspendarea democrației în România, care s-ar face prin încălcarea grosolană a Constituției de către conducerea ALDE-PSD o dată cu desființarea codurilor penale și modificarea acestora în favoarea celor care încalcă legea.

În ciuda faptului că a fost suspendată din funcție Laura Codruța Kovesi, aşa cum ceruse Curtea Constituţională, discuțiile PSD-ului despre suspendarea Președintelui Iohannis continuă.

Este pentru prima dată când cei care ar trebui să lupte pentru democrație și pentru această țară, cer scuze infractorilor și uită să le ceară scuze părinților pentru alocația mică dată copiilor, pentru pensiile mici și neindexate de la începutul anului, pentru scumpirile foarte mari, care au anulat orice creștere a pensiei.

Acest Guvern plin de incultură și această coaliție plină de condamnați, vorbesc de suspendarea Președintelui și îl acuză de dictatură, tocmai ei care dețin toată puterea în această țară, ei care iau luat toate prerogativele, ei care se simt abuzați pentru că sunt prea îmbuibați și conectați la resursele naționale și la fondurile europene.

De când au venit la putere, asistăm la o manipulare grosolană a opiniei publice și la un diletantism în guvernare prin legi care se schimbă săptămânal și care produc efecte contrare celor declarate de creștere a nivelului de trai, de reducere a impozitelor și de scădere a deficitului bugetar.

Acești îmbuibați, abuzați doar de faptul că încă nu dețin controlul total al țării, vor da o lovitură puternică României atât pe plan intern dar mai ales pe plan internațional.

În anul Centenarului și în pragul preluării Președinției Consiliului Uniunii Europene, România dovedește că nu mai respectă valorile democratice și că nu mai este guvernată și toate acestea pentru ca cei care au prăduit-o până la ultima resursă vor să fie liberi, vor să dețină puterea totală pentru a scăpa de răspundere în fața legii.

Cu toate că opoziția din țară și partenerii externi au transmis mesaje că nu agrează modul de modificare a legilor Justiției, de faptul că diletantismul guvernamental mărește deficitul bugetar, toate aceste mesaje par a nu fi auzite de mințile înfierbântate ale celor care guvernează România.

Sperăm ca vocea liberală, exprimată de Președintele celui mai puternic partid de opoziție să-i trezească la realitate pe cei care doresc scoaterea României de pe harta democrației și să renunțe la interesele lor meschine, ca să nu ne întoarcă în dictatură.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com