Click pentru a te abona

Deputat PNL, Vasile Gudu: “Înapoi în viitor – Anul de Grație, 2022. Mărim salariile ca să nu mai fie sporuri, dar negociem regulamentul de sporuri”

0 Shares

Nici primăvara nu mai este ce a fost.  Avem atâtea promisiuni de la noul guvern și vechiul Ministru al Muncii încât în așteptarea soarelui ne-am trezit cu ger și zăpadă.

Și ca să fie de Mărțisor iată cu ce se mai laudă Ministrul Muncii: de la 1 Martie salariile profesorilor și medicilor vor fi cele din anul 2022, astfel încât cel care va fi ministru la acea dată sa stea liniștit, iar respectivii bugetari să se bucure de un film SF prost.

Dar să revenim la cel mai capabil Ministru al Muncii care spune că s-au majorat salariile la nivelul anului 2022 ca să nu mai fie sporuri prea mari ca, mai apoi, să spună că se negociază regulamentul de sporuri cu fiecare Minister în parte.

Am înțeles tot: mărim salariile ca să nu mai fie sporuri, dar negociem și regulamentul de sporuri. Este clar, ce nu înțelegeți? Este revoluție fiscală și dacă este revoluție rezultatul nu se cunoaște.

Ceea ce cunoaștem este că o mare coaliție de guvernare din păcate PSD-ALDE a început o revoluție fiscală care a bulversat întregul sistem bugetar de pensii și salarii , ceea ce a dus România pe noi culmi de civilizație si bunăstare , un nou model de creștere economică mondială care a facut saltul în timp.

Deja marile economii mondiale vor să patenteze acest model de creștere economică și bunăstare a populației , dar din păcate Miniștrii noștrii și întreg guvernul nu vor să se transfere la salariile mici din acele țări.

Așa, dragi angajați din sănătate și învățământ, după cum ați constatat deja în luna ianuarie și februarie când a  venit leafa , anul 2022 nu va fi unul prea fericit pentru dumneavoastră dacă va rămâne același guvern la conducerea țării până atunci.

Cred că este mai bine să ne întoarcem înapoi în viitor,  poate vi se va arăta respectul cuvenit pentru activitatea pe care o desfășurați./declarație politică/deputat PNL, Vasile Gudu

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com