Click pentru a te abona

Deputat PNL Vasile Gudu: Iepurele guvernamental PSD-ALDE și surpriza din oul de Paște

*Ce avem? Cheltuieli care nu se susţin din încasări. Împrumuturi. Datorie externă crescândă. Și un stat în căutare disperată de bani. După ce va goli și Pilonul II de pensii, ce urmează? Până vine Moș Crăciun, sper să ne trezim.

În ciuda asigurărilor date de guvernanți, Iepurașul de anul acesta a adus românilor informarea de la fondurile private de pensii conform căreia a scăzut contribuția începând cu luna ianuarie a acestui an.

Ce declara ministrul muncii la finele anului trecut? Că nu se vor reduce contribuțiile nominale la Pilonul II de pensii, deoarece scade procentul virat de stat, de la 5,1% la 3,75%, dar se va aplica la o bază mai mare, prin trecerea contribuțiilor de la angajator la angajat și, astfel, valoarea va rămâne aceeași. O altă minciună marca PSD-ALDE.  

Avem primele calcule după marea revoluție fiscală. Efectul? Peste 4 milioane de români, mai bine de jumătate dintre cei care contribuie la Pilonul II, au primit sume mai mici în conturi.

Trâmbița guvernamentală continuă. Premierul Viorica Dăncilă anunță că sistemul pensiilor private se va schimba din 2019. “Vrem ca Pilonul II de pensii să devină opțional”, spune ministrul Finanțelor. Discuțiile sunt de actualitate. Oare ne vom trezi ca fiind  opțională primirea pensiei?

Cum gândesc guvernanții noștri? Ce-ar fi să le dăm de Paște românilor, la o saptămână după 1 aprilie, un ou Kinder cu o surpriză otrăvită? Creștem pensiile? Dar cum acoperim deficitul?  Precum Robin Hood reinterpretat,  care ia de la săraci și dă la cine trebuie, ori conform fabulei românești “Greierele și furnica”, unde greierele, care e statul, nu cere, ci ia direct tot ce a strâns furnica – populația plătitoare de taxe și impozite.

Ce bani avem acum la Pilonul II de pensii?  Ai cetățenilor care aveau între 30 și 40 de ani când a apărut legea. Acești bani vor dispărea pentru a acoperi golurile făcute de această guvernare, pentru ca cei care au contribuit să fie nevoiți în câțiva ani de zile să se descurce pentru a supraviețui, fiind condamnați premeditat la sărăcie.

Concluzia? Comuniștii de azi se răzbună pe cei care s-au opus comunismului de ieri. Ce avem? Cheltuieli care nu se susţin din încasări. Împrumuturi. Datorie externă crescândă. Și un stat în căutare disperată de bani. După ce va goli și Pilonul II de pensii, ce urmează? Până vine Moș Crăciun, sper să ne trezim.(declaratie politică/Deputat PNL, Gudu Vasile)

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com