Click pentru a te abona

Deputat PNL Gudu Vasile: România are nevoie să fie guvernată. La 100 de ani de la Marea Unire am ajuns să nu știm cine suntem

2 Shares

Care este forma de guvernământ a României? Pentru cei care știu, răspunsul este simplu. Dar mai crede oare cineva că așa este? În ultimul an, încercările celor care dețin puterea de a reduce prerogativele Președintelui sunt evidente. Unii se pot întreba dacă am devenit republică parlamentară. Asta nu cred eu, pentru că parlamentarii de-ALDE PSD doar ridică mâna fără să știe de ce.

La 100 de ani de la Marea Unire am ajuns să nu știm cine suntem și ce formă de guvernământ avem. Asta pentru că un grup de băieți de-ALDE PSD au confiscat toate instituțiile și preiau abuziv prerogativele prezidențiale.

De fapt, asistăm zilnic la manifestările celor care se fac a guverna împotriva a ceva ce nu există decât în mintea lor ocupată cu furtul banului public. Sunt la putere și se consideră abuzați. Dar a aduce o parte a electoratului tău de voie sau de nevoie pentru  un sandwich, o bere și un tricou într-o zi de caniculă cum se cheamă? Un mare abuz.

Și totul doar pentru a arăta că acțiunile împotriva statului de drept sunt susținute. Este pentru prima oară în istoria acestei țări când cei de la putere se simt abuzați și mai fac și miting pentru asta, prostia fiind adusă la nivel de artă și demagogia fiind susținută prin manipularea electoratului de partid.

Urmează o săptămână de foc și vom vedea cum de-ALDE-PSD vor să îngroape democrația în România și asta chiar în anul Centenarului. Mulți dintre cei aduși cu “binele” la miting se plâng că au venit ca să nu-și piardă locul de muncă.

Aveau ce pierde cei care au înfăptuit Unirea acum o sută de ani? Dar cei care au ieșit în stradă în 1989? Chiar viața. Unde este simțul răspunderii și dragostea de țară? Noi, astăzi, la o sută de ani de la Marea Unire și la aproape 30 de ani de la Revoluție, ce facem? Asistăm la îngroparea democrației și confiscarea statului sau vom susține acțiunile Președintelui de a proteja instituțiile statului și de a menține democrația?

Cine poate compara pierderea serviciului cu cea a vieții? Nimeni, dar unii mai bine se vaită și le merge bine, pentru că restul nu contează. Dragi guvernanți, lăsați demagogia și manipularea! O viață mai bună nu înseamnă un sandwich, o bere și un tricou. România are nevoie să fie guvernată, nu abuzată!

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com