Click pentru a te abona

Deputat PNL, Gudu Vasile: Consider că este nevoie de mobilizarea tuturor energiilor pro-europene pentru a menține statul de drept în România și a bloca acapararea țării de către crima organizată

0 Shares
Marea Coaliție de Guvernare a dat asaltul final asupra justiției! Ministrul Justiției, Tudorel Toader, s-a prezentat cu un raport „bine documentat”, în laboratoarele de partid ale coaliției PSD-ALDE, și ne-a arătat fără doar și poate, ascultând vocea miilor de fani roșii și aldiști, că justiția trebuie subjugată de factorul politic.

Pasul decisiv făcut de Ministrul Justiției a fost să ceară revocarea Laurei Kovesi din fruntea DNA, ea făcându-se ”vinovată” de tot ceea ce li se întamplă rău șefilor lui de partid și ai coaliției. Mai mult decât atât, în opinia sa, Președintele Iohannis  ar trebui  să se   grabească cu revocarea, astfel încât șefii lui să poată petrece week-end-ul liniștiți după atâta trudă.

Linșajul executat la adresa șefului DNA de către Ministrul Justiției  nu este un atac la adresa unei singure persoane, ci este o execuție a luptei împotriva corupției.

Avand   în vedere acțiunea întreprinsă de Tudorel Toader, în calitate de deputat al Partidului Național Liberal îi solicit demisia din funcția de ministru. Tudorele fă ceva, dă-ți demisia de onoare!

Partidul Național Liberal își rezervă dreptul și va face tot ceea ce este posibil pentru a exercita o presiune publică împotriva acestui act politic scandalos al ministrului Toader. Consider că este nevoie de mobilizarea tuturor energiilor pro-europene pentru a menține statul de drept în România și a bloca acapararea țării de către crima organizată.Gudu Vasile, deputat PNL/Declaratie politica

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com