Click pentru a te abona

Deputat PNL, Gudu Vasile: Bilanțul Guvernului Dăncilă – “Punguța” fără nici un ban, un nou sabotaj al incompetenței

47 Shares

Minciuna este politica de stat în guvernele PSD. Două bilanțuri, unul PSD-ist cu creștere economică, salarii mai mari, totul limitându-se doar la cifre , statistici și grafice colorate. Altul, al nostru, cu salarii tăiate, cu o inflație galopantă și cea mai mare din Europa , dobânzi mari, deprecierea leului, companii care se închid, impozite mărite, controale ANAF la ordin politic.

Haosul fiscal generat de actuala guvernare PSD-ALDE atinge pe zi ce trece noi culmi ale incompetenței autorităților responsabile de acest domeniu.

În acest bilanț nu se pomenește deloc despre cum românii simt în viața de zi cu zi contraperformanțele acestul Guvern. Se mențin în continuare nedreptăți strigătoare la cer în care un om care nu a muncit în viața lui o zi primește aceeași pensie cu a unui om care a muncit 30-45 de ani la CAP. Nu se amintește cum se tot încearcă să se naționalizeze Pilonul II de Pensii. De asemenea nu se arată PSD-ALDE vrea să pună mâna pe Justiție și cum România a fost izolată pe plan internațional.

Cum de s-a uitat să se amintească creșterea prețurilor la alimente, utilități și creșterea record ale dobânzilor la credite ?

Și atunci cum poate doamna Prim-Ministru să facă un bilanț al guvernării dacă în 6 luni nu a făcut decât să execute ordinele PSDragnea astfel încât să fie „ne-conflictuală” ?

Acesta este un Guvern care își bate joc de români, un Guvern care taie salarii la vreme de creștere economică, distruge instituții, justiție și economie, care ne împinge la periferia Uniunii Europene, dacă nu în afara ei, care ne transformă în ciumații Europei. Pentru că poate. Și poate pentru că-l lăsăm. Deputat PNL Vasile GUDU/Declaratie de presaa/

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com