Click pentru a te abona

Deputat PNL Gudu Vasile: Bilanț la final de sesiune parlamentară. Activitate de parlamentar

331 Shares

La fiecare final de sesiune parlamentară ordinară v-am obișnuit cu un scurt raport de activitate și vă asigur că am susținut în Parlamentul României prioritățile care să ne facă viața mai bună tuturor.

Activitatea parlamentară în cifre:

Luări de cuvânt: 39 (în 35 ședințe)
– din care declaraţii politice: 21
Declaraţii politice depuse în scris: 12
Propuneri legislative inițiate: 81, din care 6 promulgate legi
Întrebări și interpelări: 2
Moțiuni: 24

De asemenea, am creat grupuri de prietenie cu Parlamentele altor state: grupul parlamentar de prietenie cu Republica Socialistă Vietnam, grupul parlamentar de prietenie cu Republica Polonă, grupul parlamentar de prietenie cu Federația Rusă și grupul parlamentar de prietenie cu Republica Algeriană Democratică și Populară.

Trebuie să continuăm împreună cu un viitor mai bun , cu responsabilitate , transparență și pragmatism. Este un exercițiu de transparență publică care trebuie să fie obligatoriu pentru orice ales.

Este important să ne implicăm , să fim uniți și să ne dezvoltăm spiritul civic și să avem putere de muncă pentru a schimba România !

De asemenea, am continuat să-mi fac cunoscute opiniile sau am relatat subiectele fierbinți ale zilei prin intermediul presei tulcene. În felul acesta , teme interesante pentru întrega opinie publică, cele mai importante subiecte fierbinți cu care ne-am confruntat, de la iniațivele și prioritățile legislative ale PNL-ului, bugetul anului 2019, fondurile europene sau pesta porcină, propuneri legislative, interpelări sau declarații politice au ajuns și în atenția dumneavoastră.

Le mulțumesc tulcenilor mei pentru încrederea acordată și sunt bucuros că mi-au permis să continui(!)

Deputat PNL Vasile GUDU

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com