Click pentru a te abona

Deputat PNL, Gudu Vasile: “Alianța PSD-ALDE preferă să împrumute administrațiile decât să ofere soluții legislative prin care bugetele lor să fie alimentate cu fonduri pentru investiții

0 Shares

După Marea Adunare Națională a primarilor PSD-ALDE, guvernul din anul 2022 s-a transformat într-un haiduc. Dar nu unul pentru oameni, ci invers, ia de la oameni care își plătesc taxele și dă la ’’sărmanii’’ care conduc primăriile.

Și să nu credeți că fac asta pentru creșterea investițiilor , ci pentru bunăstarea aleșilor care și-au mărit salariile fără să facă o analiză atentă a încasărilor și cheltuielilor.

Decizia aceasta ar tebui să ne îngrijoreze foarte mult deoarece acest guvern antinațional și obedient a dat alte două hotărâri asemănătoare anul trecut. Aceste ordonanțe de urgență vor duce la colapsul administrațiilor locale.

Vedem că această alianță PSD-ALDE preferă să împrumute administrațiile decât să ofere soluții legislative prin care bugetele lor să fie alimentate cu fonduri necesare investițiilor și susținerii cheltuielilor de funcționare.

O adevărată revoluție fiscal-bugetară, impunem cât mai multe taxe celor care muncesc, nu facem investiții deloc și ne împrumutăm doar că să funcționăm. Ne pricepem la economie, doar s-a demonstrat că avem creștere economică.

După cum știți, Partidul Național Liberal a venit cu propuneri concrete și fezabile de finanțare a administrațiilor locale însă acestea au fost respinse de specialiștii din guvernul „fantastic”.

Acum există în Parlament un proiect de lege inițiat de PNL prin care un procent de 80% din fiecare redevență miniera încasată de bugetul de stat să fie transferat autorității locale de pe raza teritorială unde mina își desfășoară activitatea. Din cei 80%, un procent de 50% să rămână la consiliul județean, iar diferența la consiliul local,dar din păcate după principiul noi știm, tot guvernul nu este de acord. Deputat PNL, Gudu Vasile/Declarație politică

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com