Click pentru a te abona

Deputat Mirela Furtună: “Standul județului Tulcea a atras foarte mulți vizitatori români și străini pentru că a oferit o gamă variată de produse turistice”

1 Shares

Județul Tulcea a avut unul dintre cele mai inedite standuri  la Târgul de Turism al României care s-a desfășurat în perioada 22 și 25 februarie, în noile pavilioane ale Centrului Expoziţional Romexpo, B1 și B2. Participant active la unele dintre manifestările prezentate de județul Tulcea, deputatul Mirela Furtună a ținut să precizeze:

“A fost uimitor cât de bine a fost  organizat de data aceasta (!) și vreau să mulțumesc personalităților care au fost prezente și-i voi numi aici pe cei doi mari sportivi ai României, Ivan Patzaichin și Ilie Năstase. Județul Tulcea a prezentat destinații absolut fascinante din Delta Dunării dar și din zona Parcului Național al Munților Măcin. Vorbim despre zone turistice cunoscute dar și despre  multe puncte de atracție turistică aproape neștiute dar cu un potential extraordinar, fie că vorbim despre agroturism, despre turism cultural, religios, de relaxare, de aventură, birdwatching, o combinatie de sport, relaxare si drumetii in natura, totul desfășurat pe un suport ecologist. Standul județului Tulcea a atras foarte mulți vizitatori români și străini pentru că a oferit o gama extreme de  variată de produse turistice combinată cu neprețuitele dansuri și cântece dobrogene dar și cu numeroase produse culinare tradiționale care au făcut deliciul degustătorilor. O adevărată explozie de culoare, de arome, de cântec și dans. Am văzut oameni veseli, sincer interesați să descopere minunile uneia dintre cele mai complete și mai speciale zone, unde Dunărea cu Delta ei, cu luncile și pădurile seculare, cu mănăstirile, cetățile și colecțiile de artă, formează un pachet cu totul special cu obiceiurile și tradițiile celor 16 minorități entice care conviețuiesc în cea mai frumoasă armonie de veacuri, cu tot ceea ce ne-a dăruit natura. Am convingerea că promovarea județului Tulcea va fi tot mai completă și mai atractivă cu fiecare târg de turism din țară sau din străinătate la care va fi prezent. Felicit organizatorii și pe toți aceia care au participat într-un fel sau altul” a ținut să precizeze deputatul social democrat, Mirela Furtună la finalul Târgului de Turism al României 2018.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com