Click pentru a te abona

Deputat Mirela Furtună: Cu mândria de a fi român, îmi doresc să avem înțelepciunea de a lua cele mai bune decizii pentru toți românii. Pentru România.

0 Shares

“În urmă cu 159 de ani s-a înfăptuit Mica Unire considerată a fi primul pas important pentru formarea statului național unitar român, după ce, la 5 ianuarie 1859, Alexandru Ioan Cuza a fost ales în unanimitate domn al Moldovei, iar la 24 ianuarie 1859, a fost ales și domn al Țării Românești.

Astăzi, ne-am prins într-o mare horă a unității naționale pregătiți să sărbătorim cu toată cinstea și onoarea Centenarul Marii Uniri.

Am speranța și încrederea, am convingerea  că putem trece peste toate disensiunile cotidiene pentru a cinsti cum se cuvine Centenarul formării României modern.

Nu întâmplător într-o astfel de zi şi lună, însă din anul 1849, se năştea, în sătucul Cârţişoara, de sub streaşina Munţilor Făgăraş, Badea Cârțan, fiu de plugar, fără pământ şi fără carte, devenit legendă vie pentru visul său de întregirea neamului. Cărţile cărate de el în desagii grei ajungeau, pe ascuns, în casele copiilor ţăranilor români ardeleni, iobagi şi slugi pentru a lumina cu slova lor viața și speranța tuturor.

Cu mândria de a fi român, îmi doresc să avem înțelepciunea de a lua cele mai bune decizii pentru toți românii. Pentru România”.

Mirela Furtună, Deputat PSD

Declarație de presă

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com