Click pentru a te abona

Deputat Mirela Furtună: Ana Birchall consideră prioritare parteneriatele strategice cu SUA, Marea Britanie, Franța, Italia, Japonia și militează pentru o apropiere a R. Moldova de UE

0 Shares

“Am participat astăzi la audierea doamnei Ana Birchall, propusă pentru funcția de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, în cadrul comisiilor de specialitate reunite ale Parlamentului. A primit aviz favorabil cu 16 voturi “pentru”, 10 “împotrivă” şi o abţinere.
Ana Birchall a vorbit despre priorităţile sale şi a subliniat importanța  parteneriatului strategic România – SUA. Întrebată fiid despre reacţiile Departamentului de Stat al SUA cu privire la propunerile de modificare a legilor Justiţiei,  viceprim-ministrul Birchall a declarat că orice act de justiţie se înfăptuieşte exclusiv în sala de judecată, având la bază probatoriul existent la dosar, iar apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale sunt elemente esenţiale în orice democraţie, în orice stat de drept.
Personal, mă declar mulțumită de viziunea Anei Birchall atât pentru considerațiile enunțate privind parteneriatul strategic România – SUA, pentru faptul că ea consideră prioritară  implementarea parteneriatelor strategice, cu  Marea Britanie, Franţa, Italia, Japonia, cât și pentru răspunsul la întrebarea mea care viza în mod punctual Republica Moldova, în sensul că,  Guvernul va acţiona prioritar pentru susţinerea fermă, în continuare, a apropierii R. Moldova de UE pe baza acţiunii autorităţilor de la Chişinău în direcţia implementării consecvente de reforme democratice şi economice profunde, recunoaşterea perspectivei europene a R. Moldova, Continuarea susţinerii asistenţei bilaterale şi internaţionale, în special a celei europene şi a SUA, respectiv a FMI.
Ministrul propus pentru preluarea portofoliului Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, a primit luni aviz favorabil din partea comisiilor reunite de specialitate ale Parlamentului cu 14 voturi “pentru” şi 8 “împotrivă”. Teodor Meleșcanu a enunțat ca fiind creşterea profilului de ţară al României în UE şi NATO, pregătirea logistică a preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, şi a Summitului post-Brexit de la Sibiu, candidatura României la Consiliul de Securitate ONU şi la OECD” ne-a declarant telefonic în urmă cu puțin timp deputatul social democrat Mirela Furtună.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com