Click pentru a te abona

Deputat Lucian Simion: AMENDAMENTE la Legea bugetului de stat pe anul 2020 pentru județul Tulcea

372 Shares

1. Finanțarea serviciilor sociale din sistemul de protecție a copilului ,  suma de 7.065 mii lei se majorează la suma de 31.000 mii lei. Finanțarea centrelor publice pentru persoane adulte cu handicap , suma de 10.715 mii lei se majorează la suma de 46.000 mii lei.

2. Având în vedere toate restricțiile privind desfășurarea de activități economice și de dezvoltare în cadrul teritoriilor declarate Rezervații naturale/ arii protejate de interes național și/ sau situate în siturile Natura 2000, este primordială alocarea de compensații financiare, pentru echilibrarea bugetelor locale ale acestor uat-uri.

3. Introducerea în Anexa 7, poziţia 44 a UAT Isaccea pentru cofinanţarea proiectelor finanţate din fonduri europene pentru anul 2020 cu suma de 5.433 mii lei. UAT Oraşul Isaccea are în implementare un număr de 16 proiecte pe fonduri europene cu o valoare de 182.420 mii lei. Pentru implementarea acestor proiecte UAT oraşul Isaccea are nevoie de suma 5.433 mii lei  fiind în imposibilă asigurarea finanțării din bugetul propriu.

4. Introducerea în Anexa 7, poziţia 44 a UAT-urilor: Municipiul Tulcea, Oraşul Măcin şi Oraşul Isaccea pentru realizarea obiectivului de investiţie “Reabilitarea și extinderea sistemelor de apă și apă uzată în județul Tulcea” cu suma de 54.402 mii lei (am explicat concret de ce procedurile, avizele, rezilieri de contracte,etc). Neîndeplinirea acestor indicatori conduce la restituirea finanţării acordate, în valoare de 499.052.504 lei.

5. Dispoziții referitoare la bugetele locale pe anul 2020: Pentru finanțarea cheltuielilor prevăzute la alin. (1) și (4), autoritățile administrației publice locale alocă pe lângă sumele defalcate din TVA și sume din bugetele locale ale acestora în procent de maxim 20% din necesarul acestor cheltuieli.

Sumele defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale ale comunelor, orașelor și municipiilor ale căror venituri estimate a fi încasate în anul 2020 din cota prevăzută la alin. (1) lit. b) sunt mai mici de 830 lei/ locuitor/ an, precum și celor ale căror venituri estimate a fi încasate în anul 2020 din cota prevăzută la alin. (1) lit. b) sunt mai mici decât:* 2.500 mii lei/ unitate administrativ-teritorială/ an pentru comune; * 10.000 mii lei / unitate administrativ-teritorială/ an pentru orașe; * 50.000 mii lei / unitate administrativ-teritorială/ an pentru municipii.

NOTĂ: Pentru TOATE amendamentele depuse am precizat care ar putea fi sursa de finanțare.

Simion Lucian-Eduard
Deputat PSD Tulcea

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com