Click pentru a te abona

Delta Rowmania Triathlon 2018: Triatlonul pune Tulcea pe harta sportului european!

43 Shares

Peste 350 de sportivi profesioniști și amatori la Delta Rowmania Triathlon, 25-26 august

Între 25 și 26 august are loc la Tulcea cea de-a șasea ediție Delta Rowmania Triathlon, o inițiativă a multiplului campion olimpic la canoe, Ivan Patzaichin, ca un preambul al Festivalului Internațional al Bărcilor cu Vâsle — RowmaniaFEST (ediția a 8-a, care va avea loc cu o săptămână mai târziu). Sunt așteptați peste 350 de sportivi profesioniști și amatori din România și restul Europei.

Etapa de la Tulcea face parte din Circuitul Național de Triatlon de Șosea al Federației Române de Triatlon și include concursurile de MiniTRI pentru copii 9-13 ani, Supersprint pentru cadeți (14-16 ani), triatlon Sprint și Campionatul Național de Triatlon pe distanță olimpică, prin urmare la Tulcea se vor desemna campionii naționali la triatlon olimpic (fete și băieți). Pe lângă acestea se va desfășura și concursul START Campioni la Triatlon — AQUATHLON (7-8 ani)

Duminică, 26 august, Delta Rowmania Triathlon găzduiește și Cupa Europeană de Triatlon pentru Juniori (Tulcea ETU Triathlon Junior European Cup) ajunsă deja la a patra ediție. Cupa Europeană va reuni 60 de atleți din Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Franța, Israel, Macedonia, Slovenia, Ucraina, Ungaria și România.

Concursurile de triatlon se vor desfășura în zona Casa Albastră și în jurul Lacului Ciuperca. În cadrul acestui concurs se vor desfășura probe de înot în Lacul Ciuperca, probe de alergare pe aleile parcului, pe un traseu marcat și delimitat, ciclism pe străzile adiacente parcului respectiv străzile: Ivanov Dumitru, Isaccei, Lac Ciuperca, Aleea Ciuperca.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, duminică, 26 august, în intervalul 07:30-15:00, traficul rutier va fi complet restricționat pe traseul Aleea Casei Albastre — str. Ivanov Dumitru.

Pe traseul str. Lacul Ciuperca — str. Isaccei (până în dreptul Parcului Copiilor) — Aleea Ciuperca, traficul rutier se va desfășura în ambele direcții de mers, pe câte o singură bandă. Vor exista și restricții de parcare: parcările situate pe direcția de mers dinspre Restaurant Insula spre Parcul Copiilor — NU vor putea fi folosite în intervalul menționat. Organizatorii își cer scuze pentru disconfortul creat și mulțumesc pentru înțelegere.

Rowmania Delta Triathlon se adresează iubitorilor de mișcare în aer liber și celor care iubesc și protejează natura. Festivalul face parte dintr-o campanie mai amplă (Rowmania) de promovare a destinațiilor de ecoturism din Delta Dunării și a valorilor turismului de bun simț, mișcare care militează pentru o mai bună înțelegere și interpretare a naturii.

Concursurile sunt organizate de Asociația Ivan Patzaichin — Mila 23 și Primăria Municipiului Tulcea, cu sprijinul Federației Române de Triatlon, sub egida Federației Internaționale de Triatlon.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com