Click pentru a te abona

Delta Dunării și județul Tulcea, promovate la Târgul Mondial de Turism de la Paris

390 Shares

autor Geta Negrișanu

Delta Dunării și-a povestit miracolul celui mai mare muzeu în aer liber cu păsările lumii la porțile cerului și pescarii nopților înstelate, în limba lui Voltaire la  cea de-a 44-a editie a Salonului Mondial de Turism, MAP. Cu mai mult de 100.000 de vizitatori în fiecare an, această manifestare este cel mai important târg internațional de turism din Franța adresat publicului larg.

Delegația Consiliului Județean Tulcea a prezentat potențialilor vizitatori superlativele Deltei Dunării, apartenența sa la Patrimoniul UNESCO, biodiversitatea extraordinară, lucruri care fac din Delta Dunării o destinație turistică unicat în Europa. Punctele de actracție pentru cazare au fost Sulina, Sfântu Gheorghe, Crișan, Mila 23, Jurilovca și Sarichioi. Vizita ambasadorului României la Paris,  Luca Niculescu a fost însoțită de nenumăratele oferte în lumea celor mai tinere pământuri din Europa, locul unde Dunărea se risipește într-o retea de canale, garle, japse, lacuri și bălți înainte de a se dărui cu romantismul vechilor iubiri, Mării Negre.

Hotelierii și localnicii știu să pună accent pe autenticitate, folcor și tradiții unice, pe bucate alese cu gustul cunoscut de veacuri, pe diversitate și experiențe la pachet.

Dunărea, cel de-al doilea fluviu ca mărime al bătrânului continent construieşte la întâlnirea sa cu Marea Neagră, de mai bine de 10 000 de ani, una dintre cele mai frumoase delte din Europa şi chiar din lume, cunoscută şi ca una din marile zone umede ale planetei. Întinderile de apă şi uscat care s-au format aici conferă condiţii de viaţă bune pentru un număr mare de specii de plante şi animale.  Valoarea universală a rezervaţiei a fost recunoscută prin includerea acesteia în reţeaua internaţională a rezervaţiilor biosferei (1990), în cadrul Programului “Omul si Biosfera” (MAB), lansat de UNESCO.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com