Click pentru a te abona

Delta Dunării și Dobrogea de Nord, la cel mai important târg din lume: Târgul de Turism de la Berlin

232 Shares

autor Geta Negrișanu

Timp de patru zile, între 6 și 10 martie, Berlinul este capitală mondială a turismului, găzduind cel mai mare târg de turism din lume – ITB 2019.

“România este prezentă la acest târg cu un stand de 270 mp, unde s-a amenajat un infodesk principal pentru Ministerul Turismului și 40 infodesk-uri pentru co-expozanți, adică agenții de turism, hoteluri și asociații de promovare.

O delegație a Consiliului Județean Tulcea reprezintă ținutul de Nord al Dobrogei la acest senzațional eveniment mondial pentru a promova Delta Dunării și una dintre cele mai frumoase zone ale României, județul Tulcea, cu niște coordonate de turism absolut magnifice. Pentru că aici se regăsește cel mai tânăr pământ al Europei, Delta Dunării și cei mai bătrâni munți ai continentului, Hercinicii, Munții Măcin de astăzi.

Astfel, oferta turistică, cea gastronomică și cea a vinurilor nord dobrogene (reprezentate de Grupul Angelo, respectiv Crama Alcovin Măcin, Crama Hamangia Baia și Crama Via Viticola Sarica Niculițel) se bucură de atenția și interesul a numeroși agenți de turism și vizitatori sosiți la târg în aceste zile.

Județul Tulcea s-a încadrat cu succes între cei 45 de expozanţi din standul României – agenţii de turism, companii aeriene şi autorităţi locale, care furnizează informaţii turiştilor interesaţi şi prezintă ofertele turistice pregătite special pentru numeroșii vizitatorii ai Târgului de Turism din Berlin, curioși să afle cât mai multe informații despre acest ținut de poveste Dobrogea de Nord si Delta Dunării, unică în Europa și printre cele mai interesante din lume. Consider că interesul turiștilor români și străini pentru această zonă senzațională a crescut în ultimii ani semnificativ, direct proporțional cu interesul crescut pentru promovare din partea autorităților publice locale” a declarat deputatul Mirela Furtună într-un dialog pe tema turismului din Delta Dunării.

Târgul Internaţional de Turism de la Berlin este cel mai important din lume, cu o tradiţie de peste o jumătate de secol, iar anul acesta îşi prezintă ofertele peste 10.000 de expozanţi din 180 de ţări.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com