Click pentru a te abona

Delta Dunării, confiscări : Peste 840 kg. de pește, 55 kg. de icre de crap și 15 kg. de raci

0 Shares

La data de 28 noiembrie a.c., sub coordonarea Direcției de Ordine Publică a Inspectoratului General al Poliției Române, polițiștii Serviciului de Poliție ‘Delta Dunării’ și ai inspectoratelor de poliție județene din Brăila și Tulcea au desfășurat o acțiune în municipiul Brăila, pentru combaterea comerțului ilicit cu pește.

pescuit-navod

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au controlat 8 societăți comerciale de profil piscicol, au constatat 6 infracțiuni de comiterea cărora sunt bănuite 6 persoane și au aplicat 2 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura, în valoare de 6.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au ridicat, în vederea confiscării, aproximativ 840 kg. de pește, 54,5 kg. de icre de crap și 15 kg. de raci, în valoare de 10.456 de lei.

La sediile sociale a două societăți comerciale, administrate de un bărbat, de 35 ani, din municipiul Brăila, polițiștii au găsit 466 kg. de pește și produse din pește ( fileuri, pește eviscerat sărat și tacâmuri din pește) dintre care, 366 kg. de pește subdimensionat, precum și 33 kg. de icre de crap, fără documente legale de proveniență sau autorizații de prelucrare a peștelui.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar peștele și icrele au fost ridicate și predate unei societăți profil, în vederea valorificării.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com