Click pentru a trimite e-mail

Delta Dunării, cea mai căutată destinație la cel mai mare târg de pescuit și vânătoare

Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării a fost prezentă la Fishing & Hunting Expo 2019 cu un stand la care pescarii au putut găsi cele mai bune oferte de cazare în județul Tulcea și în Delta Dunării, precum și pachete turistice dedicate în incintele de pescuit din zona județului. Vizitatorii Fishing & Hunting Expo au contactat, tot la standul AMDTDD, și mulți dintre meșteșugarii treadiționali din județul Tulcea care și-au prezentat cu această ocazie produsele muncii lor, specifice Dobrogei de Nord.

În perioada 28-31 martie a avut loc, la București, în cadrul complexului expoziional Romexpo, a IV-a ediție a Fishing & Hunting Expo, cel mai mare târg dedicat pescarilor, vânătorilor și pasionaților de ambarcațiuni din România.

Incintele de pescuit care au prezentat la F&S Expo pachete speciale, atractive, variate dedicate pescarilor sunt cele din bazinul Razim – Sinoe, Murighiol, Dunavățul de jos, Sf Gheorghe.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.