Click pentru a trimite e-mail

De ziua NATO, salut cu respect și prețuire pe toți militarii români care luptă în teatrele de operațiuni sau acasă, la frontiere, în spitale sau pe stradă pentru România

309 Shares

Ziua NATO în România este marcată, din 2005, în prima duminică a lunii aprilie, conform Legii 390/2004. În acest an, este sărbătorită la 5 aprilie.
Pentru instituirea acestei zile au fost luate în considerare data oficială a aderării României la Alianţa Nord-Atlantică (29 martie 2004) şi momentul arborării drapelului României la sediul Alianţei Nord-Atlantice din Bruxelles (2 aprilie 2004). Cu acest prilej, la sediul Ministerului Apărării Naționale au fost înălțate pe catarg drapelul național al României și drapelul Alianței Nord-Atlantice.
Activități asemănătoare dedicate aderării României la Organizația Tratatului Atlanticului de Nord se desfășoară și în unități din municipiile reședință de județ și în garnizoanele locale.

Ziua NATO din acest an surprinde oamenii de pe întreaga planetă într-o luptă absurdă dar deosebit de periculoasă cu  un inamic invizibil care aduce suferință, sărăcie, o încleștare greu de cuantificat între viață și moarte. O luptă în care sunt angajate toate  resursele naționale și aliate, o luptă în care fiecare dintre noi are un rol bine stabilit și își poate aduce o contribuție semnificativă în acest efort unic, de unitate și solidaritate pentru combatere a răspândirii SarsCov2 (COVID-19).

Solidaritatea, ajutorul reciproc, încrederea, speranța, unitatea, toate acestea sunt și trebuie să rămână rațiunea de a fi a Alianței Nord Atlantice (!) căci, se pare că armele tac dar noul pericol este mai grav și complex decât orice armă de foc.

De ziua NATO, în calitate de deputat în Parlamentul României, de secretar  al Comisiei pentru politică externă, de român, de mamă, vreau să salut cu respect și prețuire pe toți militarii români care luptă în teatrele de operațiuni sau acasă, la frontiere, în spitale sau pe stradă și să le mulțumesc pentru tot ceea ce fac pentru România și pentru Români. Și mai vreau să aduc un omagiu militarilor care şi-au jertfit viaţa în teatrele de operaţii sau în misiuni executate pe teritoriul naţional, în numele României. Sacrificiul lor nu poate fi uitat niciodată. Veșnică recunoștință.

La mulți ani, României în NATO!

Mirela Furtună, Deputat PSD

Secretar al Comisiei pentru Politică Externă

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com